Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА
teofilius:
Vitane! Най-скъпият уред който предлагам е 4в 1 и е 165лв. Тук http://sites.google.com/site/zapperraif/home може да се видят цените на уредите ми. Всеки който си купи каквото и да е от мен е свободен да го препродава на каквато желае цена. Например най-обикновен запер за 40000000000000000 стотинки ;D
vitan:
Лошо няма и да струва 300, но да върши нещата за които е деклариран! Всичките му там чудеса.
Иначе никой не благоволи да ми отговори на въпроса, та да си задам следващия от чудотворната листа...
Между другото гледайки един научнопопулярен филм се сетих как действа всъщност запъра и как би могъл още малко да се подобри (всичко визирам за леки случаи). Версията, че подпомага имунната система според мен не върви. Няма механизъм по който да върви, ако познавате това чудо наречено жив човек. То не си е електронна бъгната система, та да я наливате с електричество. А версията че директно ги трепе... може, ама във вода с електроди и по-яки напрежения.
Защо няма да споделя мислите си с вас ли? Ами защото съм на мнение, че в запърския бизнес има много измама. Мога да продължа тоя ред на мисли, но гледайки реално какво се случва... все тая.
EDM electronics:
--- Цитат на: vitan в Ноември 20, 2009, 01:17:29 pm ---........... защото съм на мнение, че в запърския бизнес има много измама.
--- Край на цитат ---
Нееееее Витане, грешиш, в тоя бизнес няма никаква измама ;D, това не е бизнес за печелене на парички, ми те са жълти стинки, тези хора го правят от човещина ;D.
Ей на и аз вече взех да продавам ;D, ония детоксикатор там горе /снимката/, дет му правих миналата седмица "научен анализ", ми продавам го много изгодно /миналата година е струвал 1 500 лв./ сега за не повече от 250, може и по-надолу ;D.
Много, много лекува, да не изброявам всички болести, и не само че много но и веднага. Моя колега с него успя да си излекува всички болести само за една седмица употреба и сега иска да го продаде на някой друг и той така бързо да се излекува ;D - кво да се прави ФИЛАНТРОП човека. Беше плешивец като Слави Трифотнов, а сега само за една седмица му поникна буйна коса ;D. Четох някъде, че хора които го ползвали направо хвърляли патериците и ставали маратонци, печелили състезания на стари години ;D. Така е, горе от фотографията ясно личи ефекта, ваничката направо е заприличала на тоалетно гърне след употреба по предназначение, от отделилите се токсини ;D ;D ;D. - ах колко достоверно ;D!
Ако някой си купи от мен детоксикатора а от teofilius зепера, ще си реши проблемите завинаги! ;D ;D ;D
gogotosam:
Здравейте момчета!
Четях и се радвах, по някое време се замислих, та така и аз искам да споделя с вас едно устройство, което се опитвам да направя.
Та устройството е просто:
1. Сребърен електрод.
2. Пружинка направена от ортодонска тел.
3. Оловен сух акумулатор 12 волта 1,2 амперчаса.
4. Адаптер който да зарежда акумулатора.
5. Стъклен съд който побира около 150- 200 грама вода.
Преварява се вода. Оставя се да истине до към 40 градуса. Тогава паметта на водата била свободна. Електродите са поставени на нещо като капак над съда. Прочетох някъде, че тази обстановка не трябва да е изложена на слънчева светлина. По добре съда да се обвие с тъмна хартия. Включва се предварително заредения акумулатор без да има връзка с мрежово напрежение към електродите и воала, имаме си сребърна вода :)
Имам доста неяснотии към тази машинка, но предполагам, че ако се захванем дружно ще стигнем до задоволителни резултати. Аз малко по малко събирам необходимите материали и се ровя из нета за подобни идеи.
Какво е вашето мнение, ще има ли смисъл цялата тази борба.
Радвам се много на хора като вас. Ще се радвям заедно да постигаме реални резултати.
Благодаря и до скоро ;)
vitan:
До колкото знам паметта на водата я няма вече при 42 градуса (тогава и човек умира).
Сребърната вода е най-мощния антибиотик. Американските президенти с такава си мият ръцете за дезинфекция. Трябва да се внимава с употребата. Веднъж няколко последователно дена пих все такава и хрущялите ми нещо взеха да се "метализират" и да искат грес за смазка :) Като спрях, след 2-3 дена всичко беше ОК.
Не виждам защо трябва да се прави толкова сложно, като може и по-просто да става. Но за всяко лекарство трябва да се внимава с дозата!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия