Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

<< < (10/16) > >>

mzk:
Първо си изяснете много добре процеса на правене на сребърна вода. Тук се пишат всякакви лични мнения, кое от кое по- "научни". Съобразете се с чистота на среброто, чистота на водата, концентрация и тип на среброто във водата. Има утвърдени норми от СЗО.

Това с хрущялите е субективно мнение. Аз не съм забелязал странични ефекти от сребърната вода.

vitan:
Субективна констатация, а не мнение. Не е задължително на друг да действа така. Лично на мен също ми беше странно, но си беше така.

Темата е детоксикатори, може би за сребърна вода трябва друга нишка. А и как се прави сребърна вода има доста из Нет-а.

mzk:
Точно така, има доста. Не трябва да се губим в общи приказки, а да следваме строги зависимости. Плацебо ефекта е над 40%.

Трябва да се имат предвид тънкостите при изработка на апарат за сребърна вода, да не стане като с детоксикаторите- само че да пиете бозата накрая (в случая по- скоро ще посивеете  ;D ).

Seeker:

--- Цитат на: mzk в Ноември 28, 2009, 10:28:55 am ---......... Има утвърдени норми от СЗО...........

--- Край на цитат ---

нормите на СЗО не са меродавни, особенно в светлината на новите разкрития по свинския грип.

Най-лесния метод за получаване на сребърна вода , без да се насилва с електролизи и други техногенни процеси, е като се налее вода в широк сребърен съд (подобен на тава), покрива се с памучна кърпа за да не падат боклуци и се остави на открито за 8-10 часа., най-добре през ноща.
Високоенергийния космически фон ще свърши останалата част от работата като избие достатъчно йони от тавата.

vitan:
Ами да, но мисля може и още по-тънко.

Със сребърен пръстен (например) от висока проба сребро. Но стига с тая тема. Все пак по-горе пише детоксикатори. За мен може би най-добрия детоксикатор като лекарство е Цитросепт-а >> извлек от семената на грейпфрут :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия