Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (24/86) > >>

Tomika:
 Ето една машина, която работи с хармоник. Но от експерименти забелязах, всеки патоген реагира на различна среда при всеки човек. Мисля да направя резонанс метър. Като измерватела да бъде спектрален анализатор. някакви идеи. Машината работи с Тесла траф, който генерира студено електричество /оргонен ток/. Тези инпулси се появяват при запушен транзистор, много стръмни и кратни на високата честота. Точно това смятам че е M.O.R.s

EDM electronics:
Не бива "оргонния" ток да служи за сол и пипер на всяка манджа.
Райф не е ползвал тесла-трафове. Мисля трябва да се съобразиш основно с мощността, която трябва да консумира лампата, а тя по проучвания е 50W.

При по-малки мощности вълните не проникват в тялото и нищо не трепят. В това се убеди и Витан, който работи най-сериозно по темата. И защо да работи на хармоник, като може да работи на основна честота? Всичката тая бъркотия с хармониците при Райф-машината я е въвел умишлено неговия техник /Рей/, за да скрие реалните работни честоти, като е ползвал два генератора в машината и да я усложни максимално, за да не бъде разкрита - това е било голям бизнес тогава. Една такава машина е струвала колкото една къща! С двата генератора е получавал биения, отделял нужната честота и в крайна сметка на крайното стъпало е постъпвала основна честота.

Тия оргони-моргони я ги има, я не, това все още са религиозни понятия, но 50 W е нещо ясно, разбираемо и постижимо. Съвета ми е да се придържаш към това.

plcsoft:

--- Цитат на: Tomika в Ноември 03, 2016, 10:28:09 am ---  някакви идеи. Машината работи с Тесла траф, който генерира студено електричество /оргонен ток/. Тези инпулси се появяват при запушен транзистор, много стръмни и кратни на високата честота. Точно това смятам че е M.O.R.s

--- Край на цитат ---

Първо импулсите който виждаш при запушен транзистор не са "оргонни". Тук няма нищо "оргонно"! Тези стръмни импулси са следствие  разпада на мюоните до електрони, щом ползваш Тесла траф. А знаем че, един мюон има енергия около 4 GeV(гига електрон волта) за времето си на живот, което е до около 64uS(микросекунди). От там се получават тези импулси който ги засичаш  с осцилоскоп, предполагам! Оттам нататък.......!?

x_name41:
е бива ли така, сега единия казва "оргон" другия "мюмюни", какво е това? (макар че за оргона съм чел и съм склонен да го приема). Сещам се за онзи случай, г-жата преподава урок във час и всички ученици слушат и възприемат урока нормално, но в един момент както си преподава нормално урока, г-жата изведнъж изтърсва някаква псувня или някакво нелепо необяснимо понятие, което няма абсолютно никаква връзка с преподавания материал при което децата изпадат в тъч, объркват се тотално и изпадат в шок (от рязката смяна на курса така да се каже), та ето това виждам аз във вашите постове. Защо не пишете нормално със нормални понятия, а трябва в един момент да гадаем какво е ефир примерно, като сам по себе си според някои ефира бил няколко вида, при това положение аз се чудя как се разбират едни на други когато говорят за ефир в единственно число след като ефира бил няколко вида. Единия има предвид едно, другия друго третия нещо съвсем различно и така. Хубаво тръгнал си да обясниш, ами защо не караш докрай понятно и разбираемо, ами в един момент рязко залиташ във друга посока, това всъщност се наблюдава при мнозина...

EDM electronics:
Оргон+мюмюн=моргон.
Сбора звучи толкова достоверно и доказано, колкото и събираемите.  :D
Понятието "моргон" го въведох аз, патентовам го в чертите на форума, моля да не се плагиатства!  :D  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия