Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
plcsoft:
:) :) Добре е, да се посмее човек! Но аз имам предвид нещо друго. А именно това -
"Мюон (или исторически мю-мезон, μ-мезон) е елементарна частица във физиката на елементарните частици. Мюонът е лептон от второ поколение класифициран в стандартния модел. Както всички лептони мюонът е фермион със спин 1/2 и отрицателен електрически заряд. По големина зарядът му е равен на този на електрона, но масата му на покой е значително по-голяма. Антимюонът (μ+) носи същия по големина, но положителен електрически заряд. Частицата е открита през 1936 г. от Карл Дейвид Андерсън при неговите изследвания на космическото лъчение."
В горният си пост съм допуснал малка грешка. А именно - "А знаем че, един мюон има енергия около 4 GeV" Да се чете - "А знаем че, един мюон има енергиен потенциал около 4 GeV"
x_name41:
оооо достатъчно достатъчно, колко мъка има по този свят казал моканина и изял зелената лястовица
hyparh:
--- Цитат на: plcsoft в Ноември 03, 2016, 04:20:14 pm ---Както всички лептони мюонът е фермион...
--- Край на цитат ---
Това ми звучи малко като:
"Един млад старец седнал на един дървен камък и се загледал в близката далечина, където се белеела една черна точка." :D
Както всъщност и доста други определения и "закони" във физиката и електротехниката.
plcsoft:
:) Добре де, виждам че ви е, интересно моето твърдение но, не знаете на какво се основава то!? Добре! Тази вечер имам свободно време и не съм изморен за това имам и желанието да ви обясня! Но, мястото на това обяснение е за друга тема. Там ще опиша всичко така както аз го разбирам! Пък ако има въпроси, може би заедно ще намерим отговорите! Lets do it!
Tomika:
EDM лампата консумира 75В. Ти откъде знаеш Райф какво е ползвал, като не знаеш. Използвал е модулиран сигнал. Има го доказано вече. Според оригинала на Менделеевата таблица заобикаля ни елемента Нютоний и причинява налягане. При удар от Тесла трафа /пад в налягането/, ефирът връща. Доста експерименти има направени и са с малък успех. По документи има оригинални честоти и защо няма успех? Защото се позват две честоти математически свързани и от там се получава трета, която е точно МОР. Погледнете Лакховски нещата са свързани.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия