Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
EDM electronics:
Tomika, прав си. Няма от къде да знам със сигурност какво е ползвал Райф, защото в противен случай сега щях да съм втория Райф, но има един сайт в който следователи са проследили цялата технология, та оттам го знам. Друг е въпроса, доколко това е истина, като повечето "истини" в Интернет, и като твоята "истина". Нямам нищо против ти да си правия, но понеже питаш обществото и то ти отговаря това, което знае по въпроса.
По отношение на "математически свързаните" честоти от които се получава трета, мисля нещата са ясни - биене и получаване на сбор и разлика. Модулацията е друго нещо, но не разбрах от поста ти, кое от двете е ползвал според теб Райф? Когато Райф е ползвал модулация с някаква висока честота около 4,5 MHz /по спомен/, машината започнала да трепе всичко наред, без селекция честотата на отделния микроорганизъм, но няма много данни за това. Първоначалната Райф-версия е била без модулация.
За оргони и моргони, едва ли Райф е чувал тогава тези понятия, а също и техника му Бим Рей.
За честотите е факт, че все още никой не е повторил и доказал технологията на Райф. За Лаковски положението е същото. Всичко това може да е вярно, може и да не е.
Надявам се да достигнеш до успех и да споделиш.
valex:
Tomika
Според мен патогените са си различни, а не че са при различни хора. Гадините се държат различно в зависимост от големината им, стадия на развитие, модификацията/мутациите им и т.н. причини. Така, че честотите в повечето случаи не са точни. Трябва да се доуточняват чрез въздействие по индувидуалното усещане на конкретния човек.
Преди извесно време се занимаваах с резонан метър. Бях си поръчал един кит, който служи един вид за сваляне на АЧХ. Има в него вграден DDS генератор, детектори и ADC. Системата отчита амплитудното изменение на конкретна честота при сканиране. Освен това се мери и фазовите изменения, какво трябва да бъде. Проблема е, че се оказа не ми достига чуствителност и трябва да направя усилватели. За сега проекта остана да отлежава докато се поосвободя.
Преди няколко дни ми попадна и разгледах малка лампа направена май в София. Електрониката направена на пробна платка и фърчащ монтаж. Захранва се с 12V 3A. Мощността е много малка, но има въздействие от 10-20см.
https://www.youtube.com/watch?v=U7oi3AMJeK4
Има едно место в което могат да направят лампа, но нямам подходящи електроди. Търся материали за електродите на лампата. Ако някой има идея да ми се обади?
Tomika:
ЕДМ не знам от къде черпиш информация, но най популярната машина е на 3,3МHz. И не е вярно, че е трепила
всичко наред. Уморила е всички проби в лабораторията. Честотите на повечето генератори като FreqGen или на Хулда Кларк, са копирани точно от тази машина разделени на десет. Но те така няма да работят. Машината ми работи добре. Въпроса ми беше друг. Оказва се, че повечето патогени реагират честотно различно спрямо средата в която са. И за целта съм решил да правя синхрометър, но приемника ще е спектрален анализатор. Някой мислил ли е за подобно нещо?
Ksurnev:
Тук има малко схеми и рисунки.
http://www.rife.org/az58/az58.html
Поздрави
juliang:
Като чета тая тема се сещам за книгата "Спусъкът" на Артър Кларк. Там едни изобретатели случайно намират честота, която възпламенява дистанционно всякакви експлозиви, без да влияе на другите материали. Безценно устройство, способно да сложи край на всички войни и конфликти, да разминира изоставени от войната минни полета, и още, и още...
Книгата обаче свършва в момента, в който поредното усъвършенстване на технологията успява да убива черни мишки, без да причини никаква вреда на бели мишки...
Само си помислете какви последици би имало изобретяването на устройство, което да може да въздейства само на хора с друг цвят на кожата, или на хора страдащи от определено заболяване, или на хора податливи към определени заболявания... Това ще е по-страховито и от ядреното оръжие. Белите ще изтребят черните, жълтите ще изтребят белите, тези които са с нулева кръвна група ще изтребят тия които са А+, плешивите ще изтребят тези с коса ... вариантите са безбройни.
И сега си помислете дали разликата във физиологията между бял и чернокож, или между плешив и окосмен е по-малка от тази между причинител на болести микрооргранизъм и такъв, без който човешкото тяло не може да функционира. Та един и същ микроорганизъм може да е безвреден при един човек, а при друг да доведе до заболяване. Дори и един и същ човек един път не се разболява, а друг път се разболява от един и същ вид микроорганизми.
Смятате ли че с няк'ва лампа можете да постигнете това? И то по метода на пробите и грешките? Без добре оборудвана лаборатория, персонал който да извършва множество тестове едновременно? Опитни животни, върху които да се тестват различни честоти при различни заболявания? Последващи изследвания, доказващи че това въздействие не е някаква "бомба със закъснител", дет да ви гътне след месец или година?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия