Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
caduceus:
mushmurok555
Форумът беше много културен и толерантен доскоро - по точно докато не се появи ти... Я го давай по-кротко, щото Гого55 се е доказал тука с някои неща които работят на практика, а от теб не сме видяли още нещо полезно... Повече търпимост и уважение моля, за да не изпростява и това място като някои други!
RUS:
Уважаеми колеги,съграждани,съфорумници -спрете с тъпите обвинения кой какъв бил и откъде се взел! Не е конструктивно - разберете го!
Нека да има критика и нека тя да е конструктивна! Не искам да чета точно тук празнословни приказки и дебати!
По темата:
Роял Райф гениално е прозрял простичката истина че за МЕХАНИЧНОТО разрушаване на патогенни микроорганизми и вируси е необходима двойка честоти кратни една на друга които да са в резонанс с избрания вирус или бактерия.
Едната е нискочестотна - в повечето случаи аудиочестота(ако не се лъжа) другата е високочестотна в диапазона близък до рентгеновото излъчване.
Толкова прост е принципа че няма на къде повече -това е.
Въпрос на подход е кой по какъв начин технически погледнато ще приложи въпросния принцип и подходящите честоти.
Дали ще е с два,четири или 15 електрода - не е важно -това са подробности.Важен е крайния резултат.
А който иска ще се спре на оригиналния метод - комбинация от високи честоти генерирани в лампата на Райф (пълна е с хелий с 12 мм. живачен стълб като налягане,електродите са с точни размери и ъгли един спрямо друг) в комбинация с нискочестотен модулиран сигнал.
Стига празнословие МОЛЯ!Не е конструктивно - запомнете това!
P.S. В повечето случаи имам глава на раменете си и лесно мога да преценя кое е фалшиво и кое не! Не е необходимо някой да ми казва кое какво е!
В случая това е голямо откритие,но не бива да се отрича че за съжаление има и голям потенциал като оръжие -помислете сами защо го казвам!
Dex:
--- Цитат ---Роял Райф гениално е прозрял простичката истина че за МЕХАНИЧНОТО разрушаване на патогенни микроорганизми
--- Край на цитат ---
Какво имаме при 100 Hz, какво при 30 000 Hz, какво при 1,6 Mhz.? Kак се наричат тези трептения и какво предизвикват върху материята?
RUS:
Ами ако и едните и другите са прави?
Да разсъждаваме малко!
Ако се настроят 2 запера -единия на ниска,другия на висока честота аз мисля че в крайна сметка ще има същия резултат - механично разрушаване на патогените.Не е важен техническия подход,важен е принципа!
Защо е необходимо някой да затапва друг където и да е?За какъв дявол трябва типично по балкански да си мерим да не казвам какво...
vitan четох форума bgaudio и имам представата че си доста навътре в материята.Това което си постигнал е страхотно и много хуманно!
Ще повторя съвсем простичко думите си - при лампата на Райф се търсят определени честоти които да имат добра проникваща способност в човешкото тяло.
Това което написах по-горе е че лампата има възможност да достигне честоти близки до рентгеновия обхват - това е само пояснение към горния мой пост.
С целия респект към твоя труд и познания най-учтиво ще те помоля да четеш по-внимателно.Нищо лично... :)
RUS:
Dex,не мога да коментирам такава слабоизследвана материя.Напоследък все повече се коментира вредата за човека на различни високочестотни уреди в нашия бит.А именно:електронно-лъчевите тръби,GSM,микровълнови печки и др.Въведоха се строги критерии в този смисъл и мисля че има наистина нещо гнило в честотите по принцип.Известен ви е също и ефекта на инфразвуците върху поведенческия модел на човека и особено при животните.
Мога да споделя само подозрението че заперите (според горния ред на мисли) действат горе долу като химиотерапията в много по -смекчен вариант.
Това твърдение не мога да го докажа по никакъв начин,това е само една хипотеза и мнение от моя страна.
На 50 см. от мен работи рутер на 2,4 GHz и в някакъв смисъл си имам смутител на честотния ми покой и здраве- и го заглеждам с все по-мръснишки погледи ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия