Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (31/86) > >>

Tomika:
juliang нещо което не можеш да разбереш, незначи че не съществува. Има доста неща които не знаеме но не трябва да отхвърляме. Това за нас е нова материя с непонятни за сега свойства. Трябва да се изучи. И аз клонях към недоверието но очевидното показва друго

Dedo pop:
  Кое е очевидното? Какво да изучаваме? Не научната фантастика на хора с ограничени познания и огромно желание да бъдат забелязани?
 Дай един единствен пример за успешна репликация на някое "откритие".

Коев:
Най добре е който има нужда да си направи терапия директно с лампата. Не мисля, че сегашните монитори могат да телепортират цялата гама от полезни и лечебни лъчения на такъв един източник. Иначе лъчетерапията си е доказан ефективен метод за лечение- чрез локално облъчване на участъци от тялото, или визуално, индиректно, чрез въздействие върху зрителния нерв с цветни нюанси.
Втория метод на терапия и въздействие може да се предаде по екраните на сегашните мултимедиини устройства и се използва за лечение на нервнопсихични разтройства.

juliang:

--- Цитат на: Tomika в Декември 17, 2016, 06:11:33 pm ---juliang нещо което не можеш да разбереш, незначи че не съществува. Има доста неща които не знаеме но не трябва да отхвърляме.

--- Край на цитат ---

Ето, във въпросите си аз поставям началото на научен подход за изследване на това явление. Поставям въпросите към хора, които претендират че са по-знаещи от мен. Защото липсата на отговор означава че или такъв ефект е фикция на твърдящите че го наблюдават, или че те знаят точно толкова колкото и аз за същността на това явление.
А отгоре на това и им липсва най-важното -стимула на експериментатора да обясни това което наблюдава, опита да навърже наблюденията в някаква теория която да издържа на напора на тролове. Защото най-лесно е да се обясни нещо с "Ми ... божа работа", или в случая "Ми... оргонна му работа". А още по лошото обяснение е "Ти си тъп и тия работи не ги разбираш". Защото на мен точно така ми звучи това:

--- Цитат на: caduceus в Декември 17, 2016, 10:40:14 am ---Насмешките ви са доста неуместни и показват не само липса на знания и информация, а и на /поне малко!/ отворен ум. ...
--- Край на цитат ---

Аtos:
Ще ви помоля (засега), който няма интерес към тази тема, просто да не пише в нея! Който го интересува - моля да пита, стига да не е с цел заяждане или някаква шизофренична мания за нечие "разобличаване"!
Аз в темите ви за Капанадзе не се меся деструктивно, нали така? Колкото и да го смятам за мошеник, а вас - за лапнишарани, нито заяждам някого, нито се присмивам!

Юлиане, казах ти, че има 2 начина за дистанционно предаване на подобни лъчения, не знам защо всички се спряхте на втория, който е по-несигурен и беден, а първия го подминахте като бърз влак-малка гара?
Тук става дума за матричен "линк".

"С'я аз пак задавам въпроса "Как тези вълни ще се уловят от камерата, как ще се енкоднат, как ще се предадат по нета и как ще се излъчат от монитора на "другия край на жицата"?..."
Въпросите ти са толкова "семпли" (евфемизъм), колкото и тоя - Как ако от Австрия ти пратя по интернет линк на някой сайт от сървър в Чили, компът ти ще го отвори, след като си в България?
Ако някой от вас е гледал сеанс на Кашпировски на времето, няма да пита подобни глупости!

А я да ви питам аз всички всезнайковци - КАКВО Е ИНТЕРНЕТ? ? ?
Как, аджеба, става тоя постоянен, онлайн, огромен трансфер на данни в цял свят, по две жички?
Тези, които са родени с него го приемат за даденост, но...какво е в чисто технически план? Как е стартиран интернет? Не е ли бледо копие на матричната информационна мрежа във вселенски мащаб? Или е земна технология - хахаха ;D 

Ти не си в състояние да се довериш на свое усещане в тази насока, дори и да го изпиташ. Би го отдал на друго или би го пренебрегнал. Това се учи, колкото и да се мислиш за "всеизучен"! По същия начин, по който човек се учи да пие бира или да яде синьо сирене! Ако на теб (примерно) бирата ти горчи, няма да има сила в света, която да те убеди, че на мен ми сладни, нали така?
Може би очакваш при допир в подобна точка от монитора да изпиташ усещане като от удар на електричество или нещо подобно???
Ще направя друго сравнение - представи си разликата между допир на кожата и силен шамар!
Ти очакваш шамара и не усещаш допира, което е нормално!
Ако си участвал някога в "селски бой", може да не усетиш изобщо леко докосване по гърба, понеже психиката ти е настроена да очаква удар.
Не знам как да ти го обясня по-просто?

Кадуцеус, кажи сега тази снимка с постоянна активност ли е? За да е с постоянна, трябва да се активира на 2-3 дена поне.
Спомняш си за моето предположение (преди да ме изгоните от гаража), че подобни снимки имат автоматично свързване с първоизточника, отразявайки моментното му състояние, макар и снимката да е стара!
По същия начин доказаните "ясновидци" правят точна диагноза на заболяване, макар и снимката да е правена, когато човекът е бил съвсем здрав.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия