Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (35/86) > >>

krasias:
juliang, продължаваш да увърташ насам натам, знам отлично че си достатъчно интелигентен и знаеш много добре какво имам в предвид с тоя пример. И няма защо да ревеш Кирлиановата фотография съществува отдавна, е не показва всичко но все пак не е като нищо.

Bat_Vanko:
juliang, представи си следната възможност: atos  изпраща няколко цифрички до някакъв сървър и на главата ти се стоваря голяма беда или голямо щастие, какви са възможните варианти:
1. Цифрите са твоите координати,  а сървъра е талибански и те съответно са те приели за враг с всички последствия от това;
2. Цифрите са твоята банкова сметка, а сървъра е на Тръмп и той в изблик на симпатия ти е превел колосална сума;
3. Цифрите са твоето ЕГН, а сървъра е на данъчните и те решават да ти вгорчат живота;
4. и т.н.
5. и т.н. комбинации много...
Както виждаш навсякъде комбинацията е еднаква - няколко цифри и сървър, но крайният резултат е много различен. Този краен резултат се дължи на онази част от връзката която ние отдаваме на човешките си чувства, но дали е така... Дали тези чувства не се предават като информация от единици и нули на ниво елементарни частици, както Айнщайн го е нарекъл "призрачно взаимодействие" или както сегашните учени го наричат "преплетени частици" - скоро ще разберем...

Аtos:
 Ами...Юлиане... последните ти няколко поста са живо доказателство за народната мъдрост:

Разбира ти свиня от кладенчова вода...

Все едно да сложа всички нужни за една схема диоди, резистори и транзистори и т.н. в някоя тенджера и да бъркам с една лъжица там, че и да питам - ще стане ли?
То бива да се преструваш на идиот, но чак толкоз... прочети това, понеже става ясно, че не си го чел:

--- Цитат на: atos в Декември 18, 2016, 02:28:58 pm ---Грешката ти е, че се опитваш да разбереш едни неща чрез познанията си за други, което води до отричане поради "непасване" на концепциите!
То е като на един супер професионалист готвач да обясняваш действието на сложна електронна схема. А той да се опитва да я разбере чрез своите знания - подправки, рецепти и прочее. Може да обърнеш примера, електрончика да се опитва да разбере ястието чрез логически схеми. Или шивач да се пробва да разбере структурата на стоманата при 960 градуса, но ползвайки в мислите си метър, ножица и представите си за кройки.
И не задълбавай в конкретиката на тези примери - те са само за сравнение!

--- Край на цитат ---

П.П.Краси е абсолютно прав, че спориш само заради идеята да спориш!
Запознай се с изследванията на Райхенбах първо, оттам се почва! Строго научен (твоят любим) подход и т.н. и т. н...
Само не ме лъжи, че си чел по темата, защото ще те изловя веднага ;D

caduceus:
Леле каква дискусия - чета и се смея с глас  ;D
Споко бе момчета - нищо не се е сринало, нито пък може да се срине  :)
Ще гледам да отговоря на всички въпроси, но и аз трябва да бачкам, както и да спя, ям и т.н. та не мога да съм постоянно на линия тук.
Атос
едва ли тая лампова Райф машина я пускат постоянно - просто тогава за тест са сложили съвременна аргонова лампа и са я светнали, за да видят какво ще стане. Така че този енергиен линк е слаб, но въпреки това се усеща излъчването като доста различно от това на съвременните реплики.
Радико
Информационен и енергиен линк са различни неща. Когато имаш мощно излъчване на живо, било то фокусирано, предавано по проводник или контактно, това е едно. Когато е линк към него, е съвсем друго. Все едно да пипаш някоя моделка на живо и по телевизора  ;D  Но имаш все пак някакво усещане за това какво представлява, нали?
За сравнение може да гледаш примерно документален филм за прасета или носорози по Animal Planet и после Фешън тв  ;D Все информационни линкове, ама на първото едва ли ще ти стане нещо  ;D ;D ;D
Юлиян
Много въпроси, на които не мога веднага да отговоря по две причини - или не знам, или е доста пространно обяснението. Ще гледам полека-лека да го направя щото са интересни и имат логика. Но нещата ще са трудни за схващане така като гледам  ;D
Относно уреда - има измервания естествено, и да - скалата не стига и стрелката удря навън, снимано е дори на клип. Това беше не на лампа или др. уред, а на едно тракийско светилище - но клипът не е моя собственост, има го някъде им Фейсбук и ако го намеря ще пусна линк да видите.
Ей, не ме оставихте на мира с тия оптимизатори... Те си работят - вярвате или не, има си теми които макар заключени, дават представа кое какво е. В момента се занимавам с един куп неща които са доста по-важни и касаят здравето и живота на много хора - това е доста по-належащо и затова почти не пипам автомобили и камиони, въпреки че има интерес /и то се увеличава/. То денонощието има само 24 часа за съжаление.
Скоро ще покажа собствена лампа /досега тестовете бяха все на чужди/ със допълнителното оргонно усилвателче + отражателя със собствено излъчване, които подобряват радикално ефективността и.
Томика
Тесла трафът по принцип е захранващо за едни други неща на Тесла, но като си решил да го ползваш за Райф, да те питам - балансирани ли са ти първична и вторична по маса? Т.е. теглил ли си ги като си го правил, защото трябва да влязат в масов резонанс за да ти работи коректно трафът. На второ място, кондензаторите трябва да са соленоводни, защото водата задържа оргона като кондензатор и устройството става оргонно-електрическо, а не само електрическо. На трето място трябва да имаш правилното заземяване в активна земна точка, за да може да се свържат Небето и Земята като активни отдаващи елементи, а не само Небето със сферата на върха на плюса. Без земната точка системата не е правилна и не свързва енергиите, каквато всъщност е целта на Тесла трафа - а само прави искри и шоу че да се радват глупаците  ;D
Поздрави!

Tomika:
PyroVeso безхаберно изказване. Престава си нямаш ти. Менделеевата таблица е подменена оригинала го има в ермитажа на стена. Първият елемент не е водород а нютоний в чест на Исак Нютон. PyroVeso какво си направил ти, показал и обеснил свързано с етера, че стана познавач? Аз мога да посоча клетката на Джо, 7 Тесла трафа, клетка за Браун газ, Райф машина. Това ми е минало през ръцете а не само през устата.
Тук съм още когато беше Беинса.инфо но тогава се работеше и се коментираха действителни резултати. А сега
повече се ланка и то безхаберно.
Асене
 Тесла-трафа е уникално устройство, наясно съм с оразмеряването му. Трябва да има задължително действителна "земя" , за да се използва положителният ефир. Искрите които излизат от вторичната при правилно свързване са също благоприятни за организма.

Тук е добре да се споделят резултати, да се обсъждат и тълкуват. А е пълно с "тухли" от стената на Пинк Флойд.
Машината на Райф е пред мен, виждам как работи. Оказа се, че работи и по скайп. Е не със същата мощност но има ефект, споделям резултати. А се започна една дискусия, че това не е вярно. Като шопа: гледал пет минути жирафа и казал "Епа такова животно нема". И аз една седмица не можех да повярвам но факта си е факт, а не съм и шоп.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия