Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (37/86) > >>

Радико:
Tomika
Не му се връзвай на EDM electronics Не разбра ли, че на него това му е целта, Деструктивни действия за да не се случи ей това:

--- Цитат ---Ако някой се интересува какво съм направил, желае да го направи ще помогна. Или някой с подобен опит на мен може да помогне е добре
--- Край на цитат ---

А да се случва това:

--- Цитат --- Не съм писъл тук от години, Но да водя излишни, безмислени спорове
--- Край на цитат ---
Та сети се, че има и други хора в този форум които следят с интерес темата, аз съм единият от тях Това, че не съм писал не значи, че не се интересувам.  Просто се абстрахирай от писанията на хората които са особено активни в тази тема
http://mazeto.net/index.php/topic,9072.msg84345/topicseen.html#msg84345 и споделя заради останалите в този форум.

neznaiko_bv:
Tomika,
Дори и само 1 човек да сте спасили, пак сте направили повече отколкото мнозинството е направило или някога ще направи. Уважения към труда ви.
Позволявам си да отбележа, че примерът ви със скоростта на звука е верен само частично, защото не отчита други фактори. Проверете каква е скоростта на звука в алуминий и олово и ще се убедите. Не, че това по някакъв начин обезсилва другите ви твърдения, по-скоро се надявам да ви наведе на някои хрумвания.

caduceus,
Понеже темата за Райф машината ме интересува живо, бих искал да изясня някои неща за себе си. Бихте ли споделили как установихте, че вашият излъчвател радикално е подобрил работата на лампата и че успешно сте заменили скъпата вносна лампа с по-евтина родна версия.

EDM electronics:

--- Цитат на: Tomika в Декември 20, 2016, 10:13:51 am ---EDM Пак голи слова. Ти имаш ли лампа на Райф направена, и да си експериментирал с нея.

--- Край на цитат ---
Tomika ,
Ами имам лампа направена баш, като оригиналната още преди около 7 г., с полирани волфрамови електроди и видно по-напред от всички ви, дето си мислите, че лекувате без да знаете дали убива микроби и дали тези дето се разкарат около вас с тия тежки заболявания сте им помогнали точно вие, а не някаква друга паралелна терапия. Направил съм и Райф-машина. Не съм правил експерименти, такива каквито ги е правил Райф, т.к. не успях да намеря в моя град микробиолог, който да се занимае с тая работа. Нямам намерение да уча и микробиология и да развъждам паразити за експерименти. Мина доста време оттогава и нещата стоят - изостанали, докато се освободя от други ангажименти, за да предприема действия по експериментите, но с квалифицирано лице, не аз. Ще трябва да отделя и няколко хиляди лева за добър микроскоп.

Та те такива деструктивни действия одиозний Радико...

Ето тук да видиш ти, а и Радико, който нищо не е направил и показал в този форум, абсолютно нищо, а само лаладжийства: http://mazeto.net/index.php/topic,2774.msg40395.html#msg40395

Навремето бях се втурнал да показвам всичко що правя, а аз не се спирам, доста неща излизат на година, но заради такива лаладжии се отказах.

"Деструктивизма" ми по темата Райф е така изострен, че помогнах на още двама човека от форума с направата на Райф-лампата, основно с електродите. И те имат машини, но не пишат във форума, защото да го правят, те са втрещени как лампите вече лекуват през монитори  ;D, чудя се още и аз защо го правя...

Радико, ти можеш ли да се похвалиш с нещо по темата или ще си останеш само с лаенето?  :D
Залъгвайте си се тука с разни прани и етери и си ги предавайте по екрани, скайпове и пр. телефони  :D

nizo:
ЕДМ, сетих се за тази ти забележка в друга тема:

--- Цитат ---Все пак е по-добре и е по-приемливо да се употребява "схему", отколкото както е модерно по телевизиите и в по-големите градове, особено в София вместо българското "добре", високопарно да се рече О'кей - да се натърти и да се потрети!  ;D
Н'ачи кажеш ли О'кей,това автоматично те превръща в голям пич или пичка. Въобще човек, който е задминал западняците, ходил е много по чужбините, не крие, че разполага с пари и иска да покаже на българските селяци и задръстеняци, може и тъпаци, как се комуникира в обществото пичоуларски - да се знае кой - кой е, да се разграничи, си говори по този начин.
--- Край на цитат ---

Сега обаче виждам, че ти описваш твоите мотиви за да нашляпаш английски на панела на собственото си произведение. Вярно с грешчица, но какво от това, важното е да си пич!

Не знам защо хората виждат нещо уникално в тази лампа. По онова време, това е било цяло течение. Хората не са разбирали електричеството и дори им е изглеждало като магия. Не е тайна, че по онова време, много хора като Райф, са "лекували" всичко и всеки с електричество. Историята до голяма степен е доказала, че тези лечения са неефективни, а което е ефективно се ползва и до днес.

juliang:

--- Цитат на: nizo в Декември 20, 2016, 05:49:31 pm ---Не знам защо хората виждат нещо уникално в тази лампа. По онова време, това е било цяло течение. Хората не са разбирали електричеството и дори им е изглеждало като магия. Не е тайна, че по онова време, много хора като Райф, са "лекували" всичко и всеки с електричество. Историята до голяма степен е доказала, че тези лечения са неефективни, а което е ефективно се ползва и до днес.

--- Край на цитат ---

Преди няколко века само нещата са се лекували с пиявици и кръвопускане. По-преди това пък са се обръщали към знахари и баячки да "ударят една молитва", примесена с отвара от някакви треволяци, кръв от прилеп, стрит нокът от ... забравих вече нокътя от какво беше...
Да, не отричам че кръвопускането би помогнало симптомите на много ограничен кръг заболявания, отвари също помагат (кръвта от прилеп обаче не...). Но е несериозно в 21-ви век, когато е ясно и причината за болестта, и начина на протичането й, да се ползват тези средства.

В момента усещам, че на въпросното кандило също се опитва да се припише магическа сила, която е неведома за простолюдието. Да, съгласен съм че използвана като солар може да помогне при лечението на някои заболявания - преди години в детските градини имаше такива лампи за сеанси на децата. Бих приел, че някакви други ПОЗНАТИ НА НАУКАТА лъчения или вълни, излъчвани от него също биха били благотворни при някакви болести. Но повече от това ... ша ма прощавате.
За мен нормалното развитие на тази технология трябва да се изразява чрез наблюдения за влиянието на честотите за отделните лъчения - познати на науката лъчения, не на нещо друго. Интензитет, времетраене - също.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия