Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (39/86) > >>

Vector:
Добре,може ли да направите клип който да качите в тубата на тази лампа докато работи,да видим ще има ли ефект?

EDM electronics:
Ааааах, а сега  :D, ето един конструктивен въпрос по темата.  :D
Съмнявам се обаче, че ще е възможно. Ще се пови някакво извинение.
Усещам, че нещата се доближават до казуса Бедини-Жоро и ще си предложа услугите лично да се убедя и после да потвърдя във форума, но ми се струва ще се окажа неблоганадежден, защото ще възникне условие, преди всичко да вярвам в успеха на терапията.  :D

caduceus:
Vector
Само да я вържа и изтествам, че се прибрах преди малко от София - ходих да си я взема. Трябват ми два-три дни за да видя как ще работи с няколко вида бустери, ще и сменя отражателя щото има вече по-нов модел и т.н. подробности. Ще има клип - но какво ще разберете от него, не е ясно  :) Между другото, не е тествано дали може да се запише и после да се пуска записът с терапевтичен ефект - засега дистанционните сеанси са били винаги на живо, поне аз не знам за такива опити на колегите с другите лампи
ЕДМ, айде укроти се де - ти си пич, познаваме се лично. Дай да работим и то ще си покаже - ти говориш в оная тема за скалар, аз да оргон - накрая ще се окаже че май няма голяма разлика, нали  :) Няма значение котката дали е черна или бяла, важното е да лови мишки!  ;D
Поздрави!

valex:
Идеята е много добра!
Прави се един сайт в който има няколко онлайн камери  (може и на запис) с лампи на Райф с различни честоти. Който каквито проблеми си има  гледа подходящата камера.
Освен ако лампата работи само по skype :(
А може някой да сложи и такса на минута :)

nizo:
О'кей сме ЕДМ.  ;)

Вярата обаче не трябва да се подценява. Плацебо ефекта е реален и хора се самолекуват постоянно, вярвайки, че таблетка нишесте и захар е най-новата, модерна, научна формула, която ще ги излекува. Според мен всички подобни чудо-лечения се подпират на плацебо ефект, но плацебо ефекта много добре се активира, която има външен стимул, като тази лампа да речем. Времето прекарано пред лампата, дава на човек време да се самохипнотизира и да повярва, че произтича лечение и в тоя ред на мисли, това е хубав метод. Разбира се, че работи и по СКАЙП. Какво пречи човек да си набие филма, че произтича лечение, гледайки лампата по скайп ... нищо не пречи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия