Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
EDM electronics:
Има антисептици с които можеш да премахнеш от даден участък и най-опасните вируси, да не говорим за бактерии, участъка остава напълно стерилен. Въпреки това разширената вена си остава. А тя остава защото вече е израстък, има ненужна част в нея, в повече е. Но и това се оправя, макар и бавно, но както казах с подходящата военна тактика и боеприпаси де. :D
Но това показва първопричината, а тя винаги си отива последна - да не се забравя. Лечението става отзад-напред.
dymelsoft:
Само да вметна, че предаването на поточно видео през skype всъщност е запис(buffering), кодиране(encoding) в съответния цифров формат, предаване на получателя , повторно буфериране, декодиране(decoding) и визуализация. Цялата тази дигитална обработка на поточното видео, как не пропуска "невидимите лъчи" от въпросната лампа си е направо загадка ;) ,като се има на предвид какво огромно кастрене се прави по време на (encoding) кодирането.
П.П. напълно съм съгласен с Nizo и това :
--- Цитат ---Вярата обаче не трябва да се подценява. Плацебо ефекта е реален и хора се самолекуват постоянно, вярвайки, че таблетка нишесте и захар е най-новата, модерна, научна формула, която ще ги излекува. Според мен всички подобни чудо-лечения се подпират на плацебо ефект, но плацебо ефекта много добре се активира, която има външен стимул, като тази лампа да речем. Времето прекарано пред лампата, дава на човек време да се самохипнотизира и да повярва, че произтича лечение и в тоя ред на мисли, това е хубав метод. Разбира се, че работи и по СКАЙП. Какво пречи човек да си набие филма, че произтича лечение, гледайки лампата по скайп ... нищо не пречи.]Вярата обаче не трябва да се подценява. Плацебо ефекта е реален и хора се самолекуват постоянно, вярвайки, че таблетка нишесте и захар е най-новата, модерна, научна формула, която ще ги излекува. Според мен всички подобни чудо-лечения се подпират на плацебо ефект, но плацебо ефекта много добре се активира, която има външен стимул, като тази лампа да речем. Времето прекарано пред лампата, дава на човек време да се самохипнотизира и да повярва, че произтича лечение и в тоя ред на мисли, това е хубав метод. Разбира се, че работи и по СКАЙП. Какво пречи човек да си набие филма, че произтича лечение, гледайки лампата по скайп ... нищо не пречи.
--- Край на цитат ---
GreenHulk:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 20, 2016, 07:33:22 pm --- ще си предложа услугите лично да се убедя и после да потвърдя във форума
--- Край на цитат ---
Само да не се сдобие форума и с ЧервенХълк (RedHulk)... :o
juliang:
--- Цитат на: locco в Декември 20, 2016, 11:51:26 pm ---Преди половин век, Артър Кларк е казал, че: "Всяка достатъчно напреднала технология е неразличима от магия"
Най-близкото, което ми идва наум: е книгата "Научна Физикална Радиестезия" всичко е вибрация и ние можем да я ловим и предаваме ретранслираме телепатично? вълните на болестите и лекарствата; медицината с лице към вълните.
--- Край на цитат ---
Аз не виждам "напреднала технология". Като доказателства се цитират книги от преди 100 и повече години. Преди 100 години може и да са били "неразличими от магия", но сега просто нещата издишат... А и при липса на реални и проверими дори и от недоверчиви хора като мен факти...
Близо 2 хилядолетия тая книга е била абсолютната истина:
сега, погледнато от научна гледна точка, колко от "фактите" посочени в нея биха могли да бъдат повторени? Да, там има факти и наблюдения, които са реални и повторими, но доста от нещата са ... измислица, да не кажа по-тежка дума. И навързани едно за друго в правилната последователност изглеждат като че ли всичко е истина. Но за жалост не е... и едва ли някой в тоя форум сериозно мисли обратното.
По същия начин трудове на учени (и не толкова учени) от преди 100-200-300 години се цитират с идеята всичко написано там да се приеме за чиста монета. Е ... не става. Някои неща са истина, но други са или изопачени до неузнаваемост, или са просто заблуда.
Хълк - и аз нееднократно съм се предлагал като опитно зайче, но явно на никой от светилата не му стиска да демонстрира възможностите на технологията си пред мен / върху мен...
GreenHulk:
--- Цитат на: juliang в Декември 21, 2016, 12:21:45 am ---
Хълк - и аз нееднократно съм се предлагал като опитно зайче, но явно на никой от светилата не му стиска да демонстрира възможностите на технологията си пред мен / върху мен...
--- Край на цитат ---
Най-вероятно няма да повярваш, но имам данни за лекуване на хемороиди с хомеопатия. Но беше много отдавна като ми разказваха случая и не помня комбинацията.
Като човек със степени от няколко бойни стила и немалко кютек и травми в различна степен, нееднократно е потвърдено успешното действие на Arnica Montana при различни травми. Дано да е ясно че яко някой яко те е насинил, едва ли само със самовнушение ще си минеш...
http://apteka.framar.bg/30001434/%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0-9-%D1%81%D0%BD
И за да не каже някой, че то там "нямало молекули", действието е именно вибрационно. Може би по-друго от на лампата, но го има. Може да е плацебо за тези, които не разбират или не им изнася. Аз предпочитам за около 3 лева да не ме боли! 8)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия