Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
krasias:
juliang, явно не разбираш какво иска да каже Артър Кларк. Представи си сега че ти говориш по GSMа а до теб има хора които никога не са виждали GSM нито знаят нещо за технологията. Първото нещо което ще забележат тези хора е че ти си говориш с някаква кутийка и още по странното тя ти отговаря. И като те попитат какво правиш и им кажеш че говориш с жена си, ще те гледат много особено щот кутийката много малка няма как женати да е вътре. Ако започнеш да им обясняваш че има някакви радиовълни пренасящи разговора нещата стават още по сложни къде са тези радиовълни те са невидими не можеш да им ги покажеш. Е няма начин ще те помислят за луд, това е научната магия. Ето сега се води точно такъв разговор в темата или както казва Малкият принц най-същественото е невидимо за очите. И друго много съществено нещо което всички колеги дотук пропускат да отбележат, болният човек няма нищо общо със здравия. Той е жестоко изтощен почти до краен предел, до него е страха от смъртта готов е на всичко да запази живота. Е сега като сте здрави сте големи юнаци, непобедими, дано не попадате в такова състояние щото срам не срам ще целувате и ръката на попа ще ходите и по знахари само и само да останете живи. Крайното енергийно изтощение е особено състояние което се се използва отдавна в религиите под формата на аскеза и това не е случайно. Това състояние те прави по отворен и чувствителен дори към слаби външни влияния, които при нормално здрав и силен човек не биха подействали. Също така всеки жив организъм си има определено ниво до което се зарежда с енергия, това е някакъв енергиен праг който за различните хора е различен. Точно заради този праг сега не усещате тази енергия, когато си в крайно изтощение организма ти е в паника и допуска презареждане с енергия, и то точно с такава енергия за която твърдите че не съществува.
Tomika:
EDM не знам какъв подход използваш в райф-машината, но явно е грешен. С една честота нищо няма да постигнеш. Използвам модулирана квадратна вълна и ако е зададена правилно, се получава хармоник. Точно той върши работа. Оказа се, че този хармоник се получава в Тесла-трафа при спиране на осцилацията /спад в налягането на пространството/. Това е друг вид електричество. С непознати свойства, за сега.
Относно хемороидите. Изпозвайте диагностика. Най точната е акупунктурна диагностика по Фол. Българският вариянт работи, скоро разбрах и за украински вариянт.
Добрата Райф-лампа първо е вакумирана с молеколярна вакум-помпа. После заредена с газ.
juliang:
--- Цитат на: krasias в Декември 21, 2016, 09:55:07 am --- juliang, явно не разбираш какво иска да каже Артър Кларк. Представи си сега че ти говориш по GSMа а до теб има хора които никога не са виждали GSM нито знаят нещо за технологията. Първото нещо което ще забележат тези хора е че ти си говориш с някаква кутийка и още по странното тя ти отговаря. И като те попитат какво правиш и им кажеш че говориш с жена си, ще те гледат много особено щот кутийката много малка няма как женати да е вътре. Ако започнеш да им обясняваш че има някакви радиовълни пренасящи разговора нещата стават още по сложни къде са тези радиовълни те са невидими не можеш да им ги покажеш. Е няма начин ще те помислят за луд, това е научната магия. Ето сега се води точно такъв разговор в темата или както казва Малкият принц най-същественото е невидимо за очите.
--- Край на цитат ---
В настоящия исторически момент никой от тук пишещите не вижда радиовълните. Единици във форума са тези, които са способни самостоятелно да си сглобят дори и елементарно късовълново радио. Така че можеш спокойно да кажеш че всички сме на нивото на "невиждали радиовълните неандерталци" и ще си съвсем прав.
Но... тези които искат да се убедят в съществуването им спокойно могат да си купят GSM и да се обадят на своята си жена. Във форуми като този може да им се окаже съдействие в разбирането на същността на радиовълните (поне на нивото на което ги разбира съвременната наука), в начина на функциониране на GSM апаратите. В магазин "Млад техник" (айде, сега е Комет електроникс, Конрад, Елимекс... много има) се предлагат китове за сглобяване, където човек невярващ и неможещ може да започне с "А" и "Б" на радиолюбителството.
И най-важното - радиовълните нямат нужда от вяра, нито от свръхсетивност. Всеки може да се убеди, че има такова нещо.
Аз смея да твърдя, че съм много добре запознат с функционирането на камерите, мониторите и видеокартите на компютрите - занимавам се с такива неща вече над 30 години. Също така смея да твърдя, че съм много добре запознат и със начините за компресиране на видеоизображения. Мога да твърдя че познава на достатъчно високо ниво и начина на пренасяна на информация по интернет. С последните две бих казал че мога да се справя сам - че съм способен сам да напиша софтуер, който да компресира, предаде по интернет и покаже на отдалечен монитор видео. И ще ми е ясен всеки един ред код който се изпълнява, всяко едно байтче която протича по жицата напред или назад.
С'я ако ти отидеш в някой сервиз за GSM-и и обясниш че на жена ти й е тясно в малката кутийка от която ти говори и искаш малко по-голям апарат ... сещаш се как ще те гледат, нали? Същите чувства изпитвам аз когато някой ми обяснява, че нещо неизмеримо и неуловимо се предава по скайп.
Нека да го обяснят със ... вече не знам дали ще ползвам правилните термини... да кажат че видеото е някакъв "свидетел", че то ти помага да осъществиш духовна или вълнова връзка с излъчването на лампата, с нейния отпечатък в информационния океан който ни заобикаля, че видеото помага на душата да си отвори чакрите и в тях да потекат оргонните потоци от лампата, преминаващи през енергийния вселенски океан... тогава спирам. Но нека не намесват техниката в тия неща.
juliang:
--- Цитат на: Tomika в Декември 21, 2016, 10:15:52 am ---... Използвам модулирана квадратна вълна и ако е зададена правилно, се получава хармоник. Точно той върши работа. Оказа се, че този хармоник се получава в Тесла-трафа при спиране на осцилацията /спад в налягането на пространството/. Това е друг вид електричество. С непознати свойства, за сега.
--- Край на цитат ---
Направо закла вожда ... Това "хармоници" и "резонанси" ги ползвате като 5 стотинки - и за плащане, и за подпиране... аз ги ползвам за фугите кат редя плочки примерно...
И що па да е "електричество, ма с непознати свойства"? Какво означава това? "Вода, ма не е течна и не е прозрачна, и в нея май не участва водород, нито кислород"... Кажи "Получава се нещо, дет не е електричество, никой не го знае какво е".
EDM electronics:
--- Цитат на: Tomika в Декември 21, 2016, 10:15:52 am ---EDM не знам какъв подход използваш в райф-машината, но явно е грешен. С една честота нищо няма да постигнеш. Използвам модулирана квадратна вълна и ако е зададена правилно, се получава хармоник. Точно той върши работа. Оказа се, че този хармоник се получава в Тесла-трафа при спиране на осцилацията /спад в налягането на пространството/. Това е друг вид електричество. С непознати свойства, за сега.
Добрата Райф-лампа първо е вакумирана с молеколярна вакум-помпа. После заредена с газ.
--- Край на цитат ---
Tomika, добре де, виждам изостанал съм с тия вълни, не съм ги чувал тия квадратните и не съм ги виждал, морските вълни ми се виждат синусоидални, я обясни по-подробно на технически език, що е туй "квадратна вълна" и какво означава да е "зададена правилно", та чак тогава се получавал хармоник? Да го разбирам това като правоъгълни пакетни сигнали ли? А защо само с "правилната зададена квадратна вълна" се получавал тоя хармоник, иначе не се ли получава хармоник?
Въобще кажи на технически език как да се направи тази модулация с какви честоти и каква форма на основния и носещия сигнал трябва да бъдат, та да се случат нещата.
Моята лампа е правена в Канада и е направена по протокол - както обичат да се изразяват там на запад. Ама я покажи твоята лампа де, Райф-машината, дайте малко цветно в темата, дайте да ви видим честотите и т.н. Имам чувството, че целта ви е да се похвалите, но нищо не показвате, да не вземе някой от форума да открадне нещо, да тръгне да лекува наляво-надясно на вашия гръб. :D Ако ви минават такива мисли, кажете, да знаем какво може да очакваме, докъде ви се простира алтруизма и дали не надделява материализма. Странно ми е, че толкова неща се наприказваха, а нищо не се видя и нищо конкретно по техническата част не се каза. Иначе темата става нещо, като рекламна брошура, а форум значи споделяне на опит между хора с общата цел и то безвъзмездно.
Дано само някой не остане с убеждението, че това е някаква молба, не, призив е.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия