Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
krasias:
juliang, напълно съм съгласен с теб защото и аз познавам технологията, е не толкова добре колкото теб но достатъчно. Наистина е много трудно да се пренесе тази енергия по кабел щото не минава само по кабел а и по оптични влакна някъде и чрез радиовълни, да не говориме за разните устройства по пътя на връзката. Затова и аз твърдя че човека до лампата е реалния ретланслатор за енергията на лампата, а не мрежовата връзка. Райхенбах е изследвал скоростта на тази енергия в проводник ама тази скорост е толкова малка че за няколко километра ще трябват доста часове ако изобщо стигне другия край.
Tomika:
Е те хармониците и резонанса не са за плочкаджии. Е поне за 10ст. да са не за пет. Пак корифеи в познанията. Да, използвам хармоници и не само аз успешно. Попрочети малко а недей ланка глупости. Запознат ли си изобщо как работи машината?
caduceus:
Хора!
Разсъждавате как ставала дистанционната връзка между лампата и обекта, за енкодвания и прочее - та какво минавало през екрана като цвят, плацебо и т.н. щуротии... Как така като си с хемороиди и оп - о чудо, изведнъж почваш да вярваш в някакви неща, та в резултат ще ти се оправи задника само за няколко часа??? Дето те е болял с години и си пускал кръв при всяко ходене до тоалетната... Мазал си, пил си какво ли не и накрая са ти казали, че само чичко доктор-гъзолог ще те резне и оправи - голяма работа че ще те боли после и ще спиш по корем доста време ;D
Абе как ги измисляте тия излишни, сложни и доста глупави неща, та работата май стана като ония каруцари в началото на 20-ти век, дето търсели при първите автомобили къде се е скрил конят под капака на мотора ;D
Ако си бяхте дали поне малко зор да прочетете мааалко по-подробно съдържанието на един линк, който ви бях дал по-рано, можеше да ви се поизясни картинката.
http://www.welz.us/
Какво е структурен енергиен линк, как се прави, каква е ролята на оргонното поле което поддържа връзката силна или слаба, каква е технологията зад това - и т.н. Топлата вода тук е отдавна измислена, бойлера също, сега се прави автоматиката и други неща от по-висш порядък - еми как да говорим на един език като сте тотално неграмотни в областта /в която е и настоящата тема/...
Айде прочетете тоя сайт поне отчасти... Аз отивам да сглобявам машината и да правя първи тестове с нея /при мен де, иначе сме въртяли доста с чужди такива досега/.
Поздрави!
dymelsoft:
--- Цитат ---Абе как ги измисляте тия излишни, сложни и доста глупави неща
--- Край на цитат ---
То същото може да се каже и за всички "оргонни специалисти". Съжалявам caduceus, но защо реши, че въпросният сайт, който посочваш като аргументиращ източник на твоите твърдения, трябва да го приема за абсолютно достоверен. Че то има милиони сайтове в които се твърди, че хора се телепортирали на други планети и носели от там разни неща и понеже не са български сайтове и аз трябва да им вярвам. Не отричам наличието на информационен поток който свързва по един или друг начин живата материя на планетата, но си мисля, че такива като вас много просветени "специалисти" всъщност сте се хванали като удавници за сламка с вашия "оргон" и с него всичко приключва. Същия, разбрахме вече се пренася включително и по skype. Само да не разберат от Microsoft, че техния софтуер пренася и такива работи, че ще вземат да направят платена версия специално за пренос на оргон... мдаа.
П.П. И както казва EDM electronics, само голи приказки и никакъв научен подход. Една снимка не сте показали, едно реално изследване придружено със съответните наблюдения, измервания, анализи, конструктивни предложения и т.н.
dmitarp:
--- Цитат на: dymelsoft в Декември 21, 2016, 02:48:53 pm ---Т
П.П. И както казва EDM electronics, само голи приказки и никакъв научен подход. Една снимка не сте показали, едно реално изследване придружено със съответните наблюдения, измервания, анализи, конструктивни предложения и т.н.
--- Край на цитат ---
Caduceus, е показвал фалшиви сертификати от оторизирани фрими, които обаче казват, че тези изследвания са извън обхвата на техния сертификат, затова казвам че сертификатите са фалшиви. Не знам дали имат място мошеници като него в този форум.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия