Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (44/87) > >>

Tomika:
EDM ти наистина си нямаш представа как работи райф машината. А от седем години се занимаваш с това и твърдиш че си най напред в материята. И мойта лампа е от Бил Шеп, само че няма протокол. От 30-те години се правят репликации на райф технологията сигурно от не толкова велики корифеи като теб, безуспешно. Защо? Обесни как работи твоята машина. Аз обесних накратко моята.

Tomika:
Показана е работеща лампа.

caduceus:
ОК, изборът да не искате да знаете и да се заяждате с работещите хора си е ваш. Аз си измивам ръцете. Щом съм еди какъв си а вие сте много прекрасни, мрете си от болестта.
Желая ви успехи - ама само с писане, едва ли.

caduceus:
И искам да знам кои са фалшивите сертификати дето съм ги бил показвал - защото оторизираните фирми не издават такива - което показва че колегата е или много прост, или много завистлив. И двата варианта изобщо не му правят чест - а то май и няма такава.

dmitarp:
Когато една фирма издава сертификат в който, не се упоменава изрично, че е в обхвата на действие на нейният сертификат е фалшив, в смисъл че той не подлежи на проверка от по горния сертифициращ орган нито пък се регистрира някъде, освен това във сертификата липсва логото на по-горния сертифициращ орган, например на лойдс или бюро веритас или която и да е друга фирма, което още веднъж доказва незначителността на документа. Става въпрос за сертификатите, които показваш на някакво устройство, което променяло параметрите на водата. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия