Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
juliang:
--- Цитат на: atos в Декември 21, 2016, 07:41:55 pm ---Относно определението - то е спрямо Юлиан, ако той има нещо против - ще ми каже, достатъчно спорове сме "изпердасали" с него :D
Важното е (според мен) да не се прави опит да се спрат пионерите в тази област, усилията трябва да са насочени към опит за разбиране, не към анатемосване.
--- Край на цитат ---
Ако си забравил, аз започнах с въпроси:
--- Цитат на: juliang в Декември 16, 2016, 04:25:18 pm ---
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: juliang в Декември 17, 2016, 04:22:34 pm ---
--- Край на цитат ---
И лично ти няколко пъти заяви, че съм "кон с капаци" и какво ли не.
Я сакам да видим бе пич. Да пипна, да усетя. Пипах една жица на снимка - резултат йок. Кажи какво друго да пипам, на кой интернет адрес да гледам за да се убедя, че има нещо? Кой (по възможност от София) ще ми отдели 1/2 час лично време да му дойда на гости и да ми покаже на живо туй-онуй, и да видим аз ли бъркам, или съм сбъркан, или има нещо гнило? Ако е съгласен, ще предаваме моята излагация на живо в Интернет - видео и аудио.
Не ме пращай да чета - виждам колко безумици се написаха само в тая тема, откъде да съм сигурен че и тези "авторитетни трудове" от преди 100 години не са плод на същите спорове?
Ако кажеш, че от моя страна няма опит за разбиране ... но едно е разбиране, друго е сляпа вяра в думите на някой. Точно като в примера с неандерталците - караш ме да повярвам сляпо на някой че може да се говори по телефона, но отказваш да ми обясниш или покажеш как точно се случва тази "магия".
GreenHulk:
--- Цитат на: juliang в Декември 21, 2016, 09:04:35 pm --- как точно се случва тази "магия".
--- Край на цитат ---
Пренасяне на "заряди" през други "измерения"/светове, дето са скрити за обикновените очи... За лечението да ти дам пример - хора с второ ниво на инициация на Рейки лекуват и на разстояние. Имаше и в болница Токуда кабинет!
http://www.vesti.bg/tehnologii/zdravoslovno/v-nasha-bolnica-lekuvat-s-rejki-2378451
А даже не е нужно да си бил екстрасенс преди това - трябва ти настройка от Рейки Мастър 3 ниво. И такива са много, дори в България.
Tomika:
Оказва се, че да наклеветиш някой е доста лесно. След "Лойд" като лаболатория сигурно е нафарфури.
"Няма научен подход" Седем годишно научно тъпкане няма.
"Няма доказани експерименти" А да светнеш човек с проблем и да се оправи, какво е?
Голяма простотия е когато не разбираш нещо, да твърдиш от някакви си там мотиви, че не е вярно. Лампата е пред мен експериментирам с нея, установих някои закономерност в работата и. Тръгнах да ги споделям и стана война. Написах "това не е нормално електричество" и крифеите веднага се разлаха. Никой не пита как съм го установил, какво съм наблюдавал. Мисля, че съм установил какво се получава в машината. Но не знам
как се предава по интернет, това наистина ми скри понятията. Но не мога и да го отрека защото е факт.
Само разбрах, че когато се 'светва" през интернет коефицента на запълване трябва да се вдигне на 70% за да
има ефект. Което не е желателно относно лампата, товари се намалява се живота и. Смятах така да върви тази дискусия. Да споделяме резултати, да обсъждаме наблюдения. Защото е нова материя, не съм учил никъде че съществува етер, оргон. Какви са своствата му, как се преобразува в позната за нас енергия.
Радико:
Tomika "корифеите" наскачаха основно заради начина по който се интерпретират фактите от другият модел "корифей"
За рационално мислещите хора "за какъвто и аз се смятам" е дразнещ начина по който се обяснява с огромни подробности как стоят неща за които обаче е съвсем ясно, че обясняващият хал хабер си няма каква е истината. Някои си фантазират, други са чели какво са си фантазирали хора с по развинтена фантазия от тяхната, наизустили са го и го приемат за чиста монета. Да се спори с последните е равносилно да дискутираш с член на ИДИЛ съществува ли Аллах. Единствената причина да оплюват мен и други като мен за тези хора е тази, че не могат да ни убият. ;D ;D ;D
Сега относно предаването по интернет. Моето мнение е, че хипотези като изказаната от атос са много рационално обяснение. Такава хипотеза все още не може да бъде призната за истина, но определено сочи към нея. Не си единственият стигнал до подобни резултата и не само с такава лампа. Това между другото е едно от косвените доказателства за хипотезата, че живеем в матрицата. Та мисълта ми е щом това те кефи продължавай с експериментите без да си вадиш генерални заключения от това което се случва защото има още много неща, които се изплъзват от погледа ти. Сигурен съм, че е така без да съм запознат, защото това е основен принцип на човешката психика.
И другото каквито и резултати да постигнеш не се самовъзхвалявай и възгордявай защото точно в този момент човек забива в трета глуха от която няма излизане. Най яркият пример за това е Кадуцеус.
От седемте смъртни гряха наи опасният и най смъртният е гордостта.
caduceus:
Айде пак излязох крив - хем горд, хем в трета глуха, хем много грешен ;D ;D ;D Пък излезе и че си нямам хал хабер от това, с което се занимавам професионално от доста години... Оценено от много хора - и то с парични знаци, а не с приказки.
А какво е казал Христос, а? "Който е безгрешен, нека той хвърли камък"... И не се е намерил нито един такъв. Обаче тука явно има такива ангели небесни :) И също: Не гледай сламката в окото на ближния си, а гредата в своето!" Или: "Като сочиш към някого с показалец, сети се че цели три твои пръста сочат към теб!" ;)
Лампата ми е готова, ще гледам да ви пусна снимки в работен режим днес или утре - остава само да довърша новия по-силен бустер.
Благодаря на Томика за данните относно коефициента на запълване, ние с колегите работим със 60 и дава много добри резултати. Ще видя при Скайп връзка как ще е със 70 и дали ще е по-добре /въпреки че вероятно ще е леко субективно/.
Весели празници на всички!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия