Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (47/87) > >>

EDM electronics:
Както разбрах и казах, освен хвалби, нищо полезно не беше представено във форума. Ако някой знаеше и искаше да сподели, то това щеше да бъде по техническата част, а не как въздействала лампата, как се усещало, как плазмата й минава през екрани, скайпове и т.н., а каква е модулацията, каква е носещата честота, каква е основната, мощността която излъчва лампата, напрежението, тока през нея, честотите и т.н.

Ако наистина искате да помогнете, а не да си правите през форума реклама, то приемете забележката. Докажете, че сте искрени в намеренията си да помогнете. Ако пък не сте достатъчно технически грамотни, за да обясните споменатите съществени неща, то изразете го с достъпни вам понятия, но без натрапчивите прани и оргони. Електронните схеми не работят с прана и оргон.

Казвам го това не защото се надявам най-сетне да заговорите на правилния език във форума - техническия, а за да разберете причините за които пишете тук.

Да го кажа и по друг начин: не ни интересува как оргона излиза от лампата и как той преобразявал организма, интересува ни, ако говорите истината за вашите резултати, какви са параметрите на Райф-машината. Иначе, ако продължаваме така разговора ще продължи да се изостря, а смисъла от цялата работа ще е никакъв.

Ако пък не желаете да споделяте нищо от споменатото съществено, кажете и разговора да приключва.

Tomika:
 Доста хора с които сме правили среща още от Беинса.инфо ме познават. Гордоста ми е непознато чуство. Доставя ми удоволствия да помогна на болен, безвъзмезно. А да се ровя и да експериментирам ми е болесно
състояние. Лошото в такова положение е да наблегнеш на материалното. Тогава си много лесен за компромат.
Не ми е ясно какво се предава, как се предава и т.н. Затова споделих тук, някой може да е наясно.

Tomika:
EDM пак говориш като пиян с оная си работа. Хвалбите започнаха от теб "от седем години се занимавам" "аз съм най напред". И аз чакам да покажеш щом си напред "технически" какво си направил. Аз съм лесен веднага
мога, но след теб. И пак ти казвам, че се изказа неподготвен "в електрониката няма оргон". Я помисли пак, около тесла-трафа, капанадзе, тестатиката и т.н. И не се изказвай като говорител на колектив. Кого представляваш и кой те опълномощи?

Радико:
Кадуцеус, христос е казал тези думи на хора които са искали да убиват, аз не искам да те убивам, аз просто посочвам грешките които виждам отстрани като непредубеден зрител. Аз също греша и съм благодарен когато ми посочат моя грешка дори и да съм убеден, че аз съм правия пак съм благодарен защото днес мислиш така утре се оказва, че откриваш, че не си бил прав.
Ето пишеш, че ще пробваш през скайпа ????  Ще се опитам да прогнозирам резултата:
Моята прогноза е, че няма да има никаква разлика дали ползваш скайп, месинджер, снимка, видеоклип. причината я обясниха колегите вече. образа е само линк нещата се предават по друг път. това разбира се е само хипотеза и ти си длъжен да я провериш, но аз залагам на такъв резултат. Стига разбира се да не вложиш лична интерпретация във резултата.

Аtos:

--- Цитат на: juliang в Декември 21, 2016, 09:04:35 pm ---Не ме пращай да чета - виждам колко безумици се написаха само в тая тема, откъде да съм сигурен че и тези "авторитетни трудове" от преди 100 години не са плод на същите спорове?

Ако кажеш, че от моя страна няма опит за разбиране ... но едно е разбиране, друго е сляпа вяра в думите на някой. Точно като в примера с неандерталците - караш ме да повярвам сляпо на някой че може да се говори по телефона, но отказваш да ми обясниш или покажеш как точно се случва тази "магия".

--- Край на цитат ---

Ами, Юлиане...няма как повече да ти се обясни, ти не искаш да ти се обясни. В момента се инатиш като малко дете, което иска да му купят истински пистолет. За "n"-ти път ти обяснявам, че няма как да разбереш нещо чрез познанията и понятията за друго и "Не ме пращай да чета" е много точен пример за това. Все едно да обяснявам на баба си (лека и пръст) химическото уравнение на реакция между H2SO4 и NaON, когато тя няма понятие що е туй вещество, атоми, молекули и валентност.
Имай в предвид, че не всеки резултат е "шокиращо показен" и разтърсващ, това не значи, че го няма или не е силен. Дотолкова сме свикнали да се предоверяваме на директните си сетива, че всеки друг сигнал се заглушава или подтиска като незначим.
Прочети първо за изследванията на Райхенбах,на прост и увлекателен език е написано. Гарантирам ти, че ще ти е интересно, пък (не си глупав), сам можеш да отсееш дали, кое и как...
Дотогава, колкото и да беседваме или спорим е все едно месар и дървар да разискват квантова механика.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 22, 2016, 12:30:31 pm ---Електронните схеми не работят с прана и оргон.
Ако пък не желаете да споделяте нищо от споменатото съществено, кажете и разговора да приключва.

--- Край на цитат ---

EDM, електронните схеми наистина не работят с прана, но при много от тях има оргонни излъчвания ("технически" оргон, така да се каже - "суров").
Праната вече е "органичен" оргон. Разликата е подобна на тази между обикновената захар и глюкозата.
Не са много точни сравненията и вкараните от мен нови термини, но не разполагам с други.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия