Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
caduceus:
--- Цитат на: Радико в Декември 22, 2016, 01:44:15 pm ---........
Ето пишеш, че ще пробваш през скайпа ???? Ще се опитам да прогнозирам резултата:
Моята прогноза е, че няма да има никаква разлика дали ползваш скайп, месинджер, снимка, видеоклип. причината я обясниха колегите вече. образа е само линк нещата се предават по друг път. това разбира се е само хипотеза и ти си длъжен да я провериш, но аз залагам на такъв резултат. Стига разбира се да не вложиш лична интерпретация във резултата.
--- Край на цитат ---
Разбира се, че ще кажа какво е станало. Дистанционен сеанс няма да ми е за първи път, но сега просто е с моя лична машина + по-мощен оргонен бустер. И съм напълно съгласен, че няма никакво значение по какво е транслацията - просто по Скайп сме го правили досега, защото е държала по-добре връзката и някак по навик. Структурният линк не зависи от начина - дори и през снимка пак ли трябвало да стане, но доста по-слабо. Т.е. колкото повече /в случая реален, "мърдащ" образ/ и по- на живо е информацията за да се изгради енергийната връзка, толкова по-добре.
Така че, в случая сме на едно мнение и виждането ти е правилно - поне според мен.
ЕДМ
Относно схемата, споменах вече че е на един американец радиолюбител, на име Ралф. Може да се намери предполагам, но аз не съм я търсил защото в България това направи първо Златко от Хасково /поне доколкото аз знам/ и схемата е налична, не се крие и т.н. Аз като прост потребител и изследовател в малко по-странична област /не електроника, а оргоника/ не знам точно как е направена моята машина - това беше дело на колега със съответните познания и опит. Но мога да проверя и ще ти пратя инфото - конспирации няма. Но продължавам да твърдя, че ефективността на машината е в пряка зависимост от оргонното лъчение, което отдава - не от електромагнитното такова. Стоящите вълни за които споменах, естествено също не са електромагнитни.
Поздрави!
EDM electronics:
caduceus, с теб се разговаря по-лесно:
Не че съм тръгнал сега с Райф да се занимавам, имам куп по-наложащи неща, но тъй като съм стигнал до някъде по темата, не съм експериментирал, не съм лекувал никого, зарязал съм ги отдавна нещата, но ми е интересно, ако наистина има някой, който е постигнал някакъв резултат да разбера, не схемното му решение, а принципа, т.е. работата на апаратурата - модулация, честота, напрежения и т.н., това питах. Всеки електрончик над средното ниво може да ти състави много варианти на схеми по зададените параметри.
Само че разговора се обърна да се убеждаваме има ли сега оргон тука или няма, т.е. има ли във всяка
манджа сол и пипер или няма. Основните съставки са важни, солта и пипера да ги оставим за ония, които без него не могат, аз на мръвката искам да наблегна.
Та ако не знаете, защото някой друг ви е правил машинката, поне дайте някакъв линк, да ги видим тези неща.
Моята представа от наученото преди 7 г. е тази, че Райф-машината работи с честоти до 1,8 МХц - правоъгълни еднополярни импулси, като се модулира с една по-ниска от около 1-2 кХц с цел размагнитване на електродите, затова и оригиналните са от волфрам, първо защото не е магнитен метал и второ издържа на висока температура и плазма. Т.е. моята машина е направена да работи на една честота, която се подбира в зависимост от микроорганизма, по таблицата на Райф в Интернет - не знам доколко е истинска.
Трябваше някой от вас да каже, ето нашата машина не работи като твоята, а така......
Нямаше нужда да се убеждаваме в оргони-моргони.
juliang:
--- Цитат на: atos в Декември 22, 2016, 02:03:15 pm ---Ами, Юлиане...няма как повече да ти се обясни, ти не искаш да ти се обясни. В момента се инатиш като малко дете, което иска да му купят истински пистолет. За "n"-ти път ти обяснявам, че няма как да разбереш нещо чрез познанията и понятията за друго и "Не ме пращай да чета" е много точен пример за това. Все едно да обяснявам на баба си (лека и пръст) химическото уравнение на реакция между H2SO4 и NaON, когато тя няма понятие що е туй вещество, атоми, молекули и валентност.
--- Край на цитат ---
Достатъчно е да й сипеш в един буркан малко от туй и малко от онуй и когато види какво се случва вътре, или като я изплиска хубавичко ще има 2 варианта - или ще ти повярва че има такова нещо като атоми и валентност, или ще повярва на бог.
В момента това което се прави в темата е като да подхвърляш учебника по химия ( и то от средния курс, без да е прочела тия от предните класове) на баба ти, и да й казваш "Бабче, виж - тук едни умни хора са го обяснили. Чети, ще ти стане ясно".
Искам аз сега някой да сложи две стъкленици на масата пред мен и да ми покаже тази химична реакция, да я обясни ако иска по своя си начин, или да ме остави аз да се чудя защо се разпеняви тая гняс вътре. Не да ми пуска линкове към някой който бил видял нещо си. Не снимки на излисканите течности по масата. Не обяснения на някой си какво било ставало вътре.
Това имам предвид като ти казвам "Не ме пращаш да чета". Покажи ми го на живо, не ме пращай да чета свидетелски показания и преразкази на очевидци.
Tomika:
ЕДМ най-накрая. Така е, има разлика нужна ти е носеща от 3MHz TTL нагоре, тогава проникването е стабилно. Работната е добра около 20КHz TTL. Но за да се получи правилният хармоник, се пресмята работната спрямо носещата по оригинална честота на Райф или Кларк. Крайното стъпало е двуканален усилвател клас "Е", който клати тесла-траф. Вторичната на трафа е уразмерена за резонанс с кондензатор. Тук закачи осцилоскоп
двуканален, единият канал на гейта на транзистора другият на вторичната. И ще видиш реакция на ефира. Ако имаш спектрален анализатор ще видиш и хармоника
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Декември 22, 2016, 02:53:40 pm ---Искам аз сега някой да сложи две стъкленици на масата пред мен и да ми покаже тази химична реакция, да я обясни ако иска по своя си начин, или да ме остави аз да се чудя защо се разпеняви тая гняс вътре. Не да ми пуска линкове към някой който бил видял нещо си. Не снимки на излисканите течности по масата. Не обяснения на някой си какво било ставало вътре.
--- Край на цитат ---
Ами точно по тази причина ти предложих да се запознаеш първо с информацията "... от предните класове...", вместо да търсиш впечатляваща зрелищност.
Ето ти А-Б - то, основата, върху която може да стъпи аналитичния ум:
https://chitanka.info/text/14649-izgubenite-otkritija
Приятно четене!
Ще говорим пак, след като се запознаеш с материала, дотогава всяка наша дискусия или спор биха имали един и същ изход.
Повече нямам какво да ти кажа засега :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия