Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
dymelsoft:
Tomika, бих искал да ми кажеш значението на следните думи "коефицента","обесних", "обеснява","обесня" "преинсполира", "изкам".
П.П. Не съм ничий адвокат, иска ми се обаче тези които пишат/споделят във форума да са поне грамотни.
Tomika:
Юлиане в моята база данни има много видове грип. Прочети публикации какво се разпространява в България?
Аз смята че е вирус Б?
Tomika:
АСЕНЕ не ме разбра, интересува ме принципът на действие, защо работи, как го засичаш, какви свойства се наблюдават. Малко по малко и ние да се ограмотим като го срещнем . И най важното, направи експеримент има ли полза от добавката и сподели, аз лично съм скептик. Но това ще коментираме след резултатите.
juliang:
--- Цитат на: caduceus в Декември 23, 2016, 01:20:14 pm ---Юлиян
Сори че те е лепнал грип, но аз съм в началото на тестовете и по-добре ползвай някой колега с опит. Бих те насочил към Златко от Хасково като имащ най-голям такъв - но ако му се изкажеш както тук че това са глупости и няма как да стане, ще те отреже :) И ще е прав човекът - за къв му е да се занимава със просвещение на неверници ;D
--- Край на цитат ---
Моя проблем не е в грипа, а в липсата на желаещи реално да демонстрират знанията и техниката си... :) Което и очаквах де...
Пак да повторя към всички корифеи на лечението с Райф лампи по скайп - имате на разположение реален пациент (аз) и обещанието ми да споделя резултата от лечението публично тук, във форума. Някой желаещ да опита? Щото кат чета писаниците ... едва ли не дигате умрели от гроба, едва ли един грип ще ви затруднява...
krasias:
Caduceus, точно така "полусъзнателни енергийни същности", точно това е причината за болестите. Точно тези енергийни същности променят енергетиката на организма така че да се получи благоприятна среда за размножаването на микроорганизмите и вирусите. Засега съвременната наука вижда само следствието а не причината за болестите. Добър пример за това е грипа, за който се знае че за да се размножават вирусите е нужна висока температура. Значи първо трябва да се повиши температурата за да почне размножението на вирусите, а не обратното че вследствие на размножението на вирусите се повишава температурата. Ако няма висока температура няма да има и грип.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия