Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (55/87) > >>

Коев:
Имуноглобулините не са имунни клетки, а глобуларни белтъци съставящи кръвния серум- безклетъчна субстанция, която се отделя на повърхноста на кръвта, след центрофугиране в епруветка.
Тези белтъци се отделят от костния мозък след разпознаване на повърхностните вирусни, или бактериални белтъци от левкоцитите.
Действат като ,,усмирителна риза''- опаковат и обезвреждат натрапниците, които след това биват смлени заедно с ,,опаковката'' в смилателните вакуоли на макрофагите,

juliang:

--- Цитат на: GreenHulk в Декември 23, 2016, 06:34:25 pm ---За да не излезе че Хулиан е познал как ще се развие ситуацията с лампите - пуснете му програми за всички грипове.

--- Край на цитат ---
Ти се съмняваш в моята прогноза? :)
Айде - сега е момента... жената и малкия отидоха на кино и няма да има кой да ми се смее, гледайки ме как зяпам светеща лампа по скайп... щот ще ми е много трудно да им обясня какво точно правя ...

mi68:
Здравейте,
Лечението с Раиф-лампа е печелене на битка, загуба на войната. Щом нещата се пържат и става дим при определени условия димът може да се трансформира в първичната субстанция. Най-правилно е да се анихилира проблема подобно на черна дупка. Това лесно се реализира с палачинкови бобини. Ако се движи центростремитерно тока имаме имитация на черна дупка, при обратното движение бяла дупка, при резонанс неутрално излъчване.

Когато има резонасно излъчване на честота, може да възникнат вихрови обекти със сферична форма, рядко с тороидална форма(като кръгчета от цигарен дим) подобно на кълбовидна мълния. Този тип единични вълни (вихрови обекти) си взаимодействат с пациента и настъпва лечението. Телеканала само насочва енергията, подобно на дълга линия, която насочва електромагнитното поле от безинерциални заряди.
Ако се виждат нещата са прости, ако не се виждат са сложни.

krasias:
juliang, съгласен съм с описанието което даваш по горе, но за да ме разбереш трябва да поясня някой неща. Слънчевия сплит е енергоцентралата на човешкия организъм, когато се храни човек там се събира и разпределя фината енергия, химическите съединения отиват надолу към тънките черва и се просмукват от кръвта. От слънчевия сплит грубо казано тръгват два канала(енергийни канали) единият захранва вътрешните органи а другия захранва мускулите кожата крайниците, тоест по външната част на тялото. Енергията с която слънчевия сплит захранва тия канали е топлина, ян енергия. В първия момент болестта пренасочва канала който захранва мускулите кожата и по външната част на тялото към вътрешните органи. И така се получава това което ти описваш по горе. Цялата топлинна енергия се насочва към вътрешните органи.

juliang:
И от какво са съставени "енергопроводите"? Какво представляват физически? Какво точно според тази изложена от теб теория захранва мускулите? Каква е природата на тази енергия?

Къде отива цялата теория за метаболизма на живите същества?

П.С. Все още съм грипозен... язък за всичките писаници на капацитетите ... :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия