Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (56/87) > >>

krasias:
juliang, това са енергийни канали същите които използва акупунктурата, само че са вътрешни не са по повърхността на кожата. Всъщност тези които разбират от акупунктура знаят че такива канали има и по вътрешните органи и за целта се използват по дълги специални игли. Тези канали не са физически, или поне не това което разбираме като физически. Самата енергия е от храната, тука някой я наричат прана, чи, оргон, или по просто енергията която използваш за да живееш.

GreenHulk:

--- Цитат на: krasias в Декември 23, 2016, 11:09:43 pm --- Тези канали не са физически ...

--- Край на цитат ---

Понеже човек освен физическо тяло има и други тела, невидими за обикновенните очи.
Неслучайно светците са били рисувани със светещ кръг около главите...

Радико:

--- Цитат ---Тези канали не са физически ...
--- Край на цитат ---
Грешиш krasias. Съвсем физически са си, представляват много фини кухи образувания, водещи от повърхността на кожата до всички вътрешни органи. Открити са от едни корейци още преди 30-40 години, но всичко се потулва по ред причини "всички ги знаем нали", изходите към кожата на тези канали са точките за акупунктура.  Понеже тези канали (по-скоро вълноводи) нямат ясно изразени стени е много лесно да бъдат запълнени от токсини, микроби и какво ли не от там започват и проблемите със здравето в последствие. Също така много такива канали има и по главата като завършват, по-скоро преминават в косата. Косата играе ролята на антени. Поради това в някои индийски етноси, примерно пенджабите е недопустимо да се подстригва косата и брадата. Това е и причината хора занимаващи се с магия да слагат в предметите коса.   

krasias:
Радико, не не греша горе съм го написал много добре "не това което разбираме като физически", и знам от какво са направени каналите но няма нужда да отклонявам темата и да предизвиквам поредния спор. Защото в случая това не е най важното.

Tomika:
Юлиане, погледни си скайпа. И пак твърдя, че съм готов. Но сега се оказва, че нямаш проблеми с грип.
Е тогава за какво да те светвам, за шап ли? 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия