Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
dmitarp:
montanar много грубо, бъди малко по снизходителен. Това има връзка с предната тема, оцеляват най приспособимите, не мислиш ли че caduceus добре се е приспособил към този свят?
montanar:
Това никой не му го спори - но това не изменя същността на начинанието му - и това че е изманик също - просто все още не е нанесъл достатъчно поръжения за да развълнува някой по-силен хищник .... дребно безобидно шаманче .....
VITAN:
--- Цитат на: caduceus в Май 07, 2021, 09:58:44 am ---Темата е доста обширна но има ценна информация от разработването на нашия /казвам нашия защото не съм участвал в работата само аз, а още 5-6 души/ модел на Райф машината.
--- Край на цитат ---
Райф принципа не работи с ляво въртящи торсионни полета. 1-ва лъжа.
--- Цитат на: caduceus в Май 07, 2021, 09:58:44 am ---Не ползваме Панотрон лампи...
--- Край на цитат ---
2-ра: не Панотрон, а Фанотрон.
--- Цитат на: caduceus в Май 07, 2021, 09:58:44 am ---... а машините са доработени за максимална ефективност...
--- Край на цитат ---
3-та: Да ве, преборихте глисти, кърлежи, КОВИД-19, рак и с'еква зла гадъ!
--- Цитат на: caduceus в Май 07, 2021, 09:58:44 am ---... и да, всъщност са донякъде различни от оригиналния Райф
--- Край на цитат ---
4-та: Донякъде?!? Колко скромно.
--- Цитат на: caduceus в Май 07, 2021, 09:58:44 am ---/липсва малка добавка за проникващо поле от д-р Албърт Еъбрамс, основа на оригиналната Райф машина/
--- Край на цитат ---
5-та: Какъв пропуск на д-р Райф!! Нямал проникващо поле...
--- Цитат на: caduceus в Май 07, 2021, 09:58:44 am ---Нашите са правени по схемата на инженер Филип Хойланд...
--- Край на цитат ---
6-та: Тоя, де бе опростачил накрая оригиналният принцип на лечение в последните си машини, за да не му копират хардуерното решение?!
(че не ми е под ръка филма, да си направя 100% справка)
До колкото съм разбрал и от Хойланд сте много далеч.
--- Цитат на: caduceus в Май 07, 2021, 09:58:44 am ---...и следват принципа на свързаните резонанси, ползван от американската група Райф подлезователи.
--- Край на цитат ---
7-ма: Няма принцип на свързани резонанси. До колкото се сещам искате да кажете "биене" на честоти, драги ми подлезователи.
П.п. Не сте в час, но или не ви е изгодно да влезете, или подчакровото лявовъртящо поле не ви оставя на мира. Или по-скоро и 2-те.
caduceus:
Нищо конструктивно не казвате пичове... само едни голи плювки както можеше да се очаква от този конкретен човешки материал :)
Имах желание да ви кажа примерно как избегнахме тая скъпа канадска лампа и я заменихме с българска - но трябва да разбирате принципа на този 45 градусов електрод, а не се вижда такъв момент ;D
Просто не сте на ниво, скъпи тролове - и вместо някакво уважение и респект към хора които работят и правят нещо на практика, вие цапате... Но то като скочиш в селския кенеф злато няма да намериш, скъпи лайненца.
А хората които са идвали при мен и ме познават лично, имат свое мнение дали нещата ни работят. И доколко.
Айде със здраве, драскайте си на воля! От мен толкова.
montanar:
Лека ти пръст шамане ..... Изчезвай в вигвама си се друсай на воля ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия