Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
VITAN:
--- Цитат на: caduceus в Май 07, 2021, 03:06:43 pm ---Имах желание да ви кажа примерно как избегнахме тая скъпа канадска лампа и я заменихме с българска - но трябва да разбирате принципа на този 45 градусов електрод, а не се вижда такъв момент ;D
--- Край на цитат ---
Ако е за аудио честоти - елементарно се правят всякакви фокуси.
Ефективността обаче е друга бира. Ако не ми трябваше ефективност, щях да ползвам лампа с външни електроди, но нямам намерение да лекувам с "информация". Даже и изобщо някого да лекувам.
Ако е за лявовъртящи торсиони и макферсони - не ги разбрираме нещата.
--- Цитат на: caduceus в Май 07, 2021, 03:06:43 pm ---...драскайте си на воля! От мен толкова.
--- Край на цитат ---
Дали?
Номак:
здравейте,кадацеус,Томиka,дайте повече информация относно тези торсионни полета,моля!k
Steelheart:
--- Цитат на: az_skeleta в Декември 20, 2016, 06:28:38 pm ---Темата от форума на Гого55. има описани и опити. Сами си преценете дали са истина.
Аз имам Райф машина закупена от друг(не от Гого) с носеща 3МХц, с контактния метод и за сега съм доволен. Няколко пъти ме спасява от грипа и ми излекува хемороидите. За по сериозни неща трябват изследвания, а на мене не ми се занимава като нямам проблеми.
Аз също си мисля че по скайпа е по скоро самовнушение отколкото реална работа на зададените честоти, но пък щом работи какъв е проблема?
http://forum.gogobg.net/viewtopic.php?f=22&t=92
--- Край на цитат ---
Здравейте, нов съм във форума. Не съм на вашето научно ниво, но живо се интересувам от тези машини. Имах ентусиазма да почна и аз да изобретявам, но изчитайки част от този форум започна да ми звучи все едно 2 годишният ми син да ремонтира радиоприемника. Не можах просто да не запечатам думата хемороиди с поглед а това е един невероятен тормоз. Бих искал да попитам, кой и как прави, продава или експлоатира това устройство, бих желал малко да си помогна на х...те. Благодаря предварително!
juliang:
Тъжно е когато човек се опитва да намери лечение на болежката си по начин който да не го ангажира никак, и не му създава неудобства. Някак си ако може да глътне едно хапче или да го светнат с лампата за 5 минути и болежката да отмине... Е, не става. Еле па за хемороиди.
От опит да ти кажа - дори и операцията е временно решение. Да, зависи от степента на увреждане и от хранителните навици на човек, и от дисциплината на човек, но в общия случай такова заболяване (или по-скоро травма) си е вечно твое. Вероятно спазването на някаква диета и постоянната грижа за храносмилателната система може да облекчи или дори да възстанови до известна степен пораженията, но е невъзможно да я премахнеш изцяло, още повече с някакво магическо махване на пръчица (или както казах с едно хапче или няколко сеанса на някаква машина).
А за опитите да си сглобиш такава машина ... ако тръгнеш по тоя път, ще се сблъскаш с факта, че на практика никой не знае какво представлява тази машина и няма как да разбереш дали си я построил. Всеки "изобретател" има свое виждане както за конструкцията й, така и за начина за ползването й, а също така и за резултатите от ползването й. А резултати винаги има, дори и машината да не функционира - пример е коронавируса. Преди да се появят ваксините (за които и досега не е ясно колко са ефикасни) ВСИЧКИ медицински светила и институти имаха свое виждане за това какви лекарства лекуват, предпазват или облекчават симптомите или състоянието на пациентите. И в самото начало когато какафонията беше пълна, имаше хора които оздравяваха. Немалко хора - над 90% дори и в началото на пандемията. Няма начин да се докаже дали са оздравели заради приеманите от тях медокаменти, въпреки приеманите медикаменти, или независимо от това дали са приемали или не медикаменти.
Е сега си представи как може да се докаже ефективността на използването на една такава машина, за която дори не се знае какво представлява и как функционира... :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Май 19, 2021, 09:10:34 am ---Е сега си представи как може да се докаже ефективността на използването на една такава машина, за която дори не се знае какво представлява и как функционира... :)
--- Край на цитат ---
Хулио, пак се изказваш неподготвен.
Доказването звучи елементарно:
Селектираш с хранителна среда определен вид бактерии,
гледаш ги под микроскоп с увеличение 1600 - 2000 пъти как си щъкат,
облъчваш пробата, която е между под 2 микроскопски стъкла
(покрита с пластмаса, за абсолютна чистота на опита - светлината, времето и топлината също трепят),
слагаш пак на микроскопа и ако "няма никой в къщи", значи имаш истинска райф машина.
Можеш да постигнеш и междинен резултат, но тук има достатъчно "експерти",
които ще ти обяснят всички тънкости...
Апропо, ако има хемороиди в ранен стадий, има начин да не се стигне до операция.
Но това пак експертите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия