Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (62/87) > >>

Steelheart:
Не мисля да изпадам в някакви полемики. Нося си проблема още откакто живеех в града.
От няколко години живея на село, отглеждам си до голяма степен храната, като за месо съм си оставил само пилешко и то собствено производство. Водя активен живот на двора и градината. Интересувам се от тази материя и съм наясно, че всичко в тази вселена вибрира, и скоро прочетох и за този българин (извинявам се не се сещам името в момента), който е открил как да управлява материята със звук. Което звучи доста страшничко. Но всичко това навежда на една единствена мисъл. Тези машини с правилните честоти и резонанси могат да свършат всичко, което така наречените от някой хора "шамани" твърдят. Плюс това аз не виждам нищо странно дали през скайп или по друг начин, да се пренася нещо в енергоинформационната матрица, в която живеем. Моля без излишни заяждания, това си е мое мнение, както и мой личен избор да се свържа с тези хора и да предприема, каквото моята свободна воля е преценила!

VITAN:

--- Цитат на: Steelheart в Май 19, 2021, 09:24:24 am ---Интересувам се от тази материя и съм наясно, че всичко в тази вселена вибрира, и скоро прочетох и за този българин (извинявам се не се сещам името в момента), който е открил как да управлява материята със звук. Което звучи доста страшничко. Но всичко това навежда на една единствена мисъл. Тези машини с правилните честоти и резонанси могат да свършат всичко, което така наречените от някой хора "шамани" твърдят. Плюс това аз не виждам нищо странно дали през скайп или по друг начин, да се пренася нещо в енергоинформационната матрица, в която живеем. Моля без излишни заяждания, това си е мое мнение, както и мой личен избор да се свържа с тези хора и да предприема, каквото моята свободна воля е преценила!

--- Край на цитат ---
Момко, сбъркал си тотално форума.
Тук не е за шамани и магьосници.
Ако продължаваш в същият дух, админа ще те зачисти.
Това минимум. Може и нишката да замине (не съм против).

Steelheart:
Какво толкова казах...  :o

EDM electronics:
Райф лампата няма да помогне при хемороФиди.
Знам лек, много еФтин, под носа на всеки е, сам го открих, защото ми се отдава да мисля и разсъждавам, но не мога да наруша природния закон: Ако не ти искат помощта, не си я давай. Така бих развалил Божията воля, болния да страда и да се учи сам от грешките си. Само когато ми поискат помощ. Но не давам помощ на русофоби. Тези неблагодарници няма да получат лек на страданията си поне от мен - те да питат чичо си Сам, да им даде някое ГМО или да ги излекува с демокрация.

Самият аз имам 1-ва степен, ходих на лекар проктолог в Ст. Загора преди 2 г. и той ме изгони, каза че това се считало, че нямам. Каза не се налага никаква терапия. Но има основни причини, които водят до образуването на хемороФиди.

бай Теню:
Стоманено сърце обади ми се на 0885334219 и мисля, че мога да ти помогна. А колегите макар и приятелски просто стучат

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия