Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (64/87) > >>

Аtos:

--- Цитат на: VITAN в Май 19, 2021, 09:27:25 am ---Момко, сбъркал си тотално форума.
Тук не е за шамани и магьосници.
Ако продължаваш в същият дух, админа ще те зачисти.
Това минимум. Може и нишката да замине (не съм против).

--- Край на цитат ---

Витане, нека личната ти убеденост в липсата на материя, която не разбираш, не те води към арогантност!
За много неща, по различни теми се консолидирам с теб, но където не ти е силата - не вземай отношение просто!

VITAN:
А малко конкретика?

Димел-а зачисти нишката предната, макар в началото да имаше полезно инфо.
Не искаше тук да се навъди с откачалки. Или бъркам?

Та...., къде точно сбърках?
Не съм засягал тема има ли магии, няма ли, има ли шамани, колко помагат.
Е Кадуцея си прави пачка - но пича е за неговия форум. Тук що търси?!
Там се лекува по Скайп.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Май 19, 2021, 10:52:55 am ---А ти след такъв резултат ще застанеш ли 1/2 час под същото лъчение? Щот аз - не...
--- Край на цитат ---
Хулио, когато човек не е в час пита, а не се извисява!
Моята машина след 3 минути, ако аз не я изключа преди това, сама спира да излъчва.
Не постигнеш ли до 3 минути резултат - файда йок.

--- Цитат на: juliang в Май 19, 2021, 10:52:55 am ---А за лечение на хемороиди с облъчване с някаква лампа... човек трябва наистина да е доста скаран с физика и биология за да си мисли че може да се получи нещо.
--- Край на цитат ---
Шаманите лекуват с "райф":
- хемороиди;
- червеи всякакви;
- бълхи, кърлежи;
- бактерии и вируси;
- всякакви отклонения от физиологията и генетиката;
- КОВИД-19.

Объркал си щатите. В черните така правят, в белите не си го и помислят.

Аtos:
За магии и шамани никой не ти говори. Откачалки има по всякакви теми...човекът ти спомена за пренасяне на информация в пространствената матрица и ти побърза да го заклеймиш просто.
Да, съгласен съм, че повечето хора, които пишат на такива теми са "папагали", които само повтарят чути неща, без да ги разбират, но този случай не е такъв според мен, това е.

Това, че някои изобщо не могат да разберат подобни явления (в това число и Юлиан) и поради това ги отричат, не ги поставя в позиция, по-различна от ...средновековен човек, на когото би показал радиостанция. За него това ще е магия, разбира се...

VITAN:
Лечение с информация не е било и никога не може да бъде "райф".

Ако не се пресекат тия спекулации от корен, последното нещо, което ще се случи е, че тук ще се напълни с шамани.
Защо не си стоят по техните си форуми, а все нещо ги напъва насам?!
(тест за интелигентност)

И не е нужно да си посветен в шаман, за да използваш, разпространяваш и рекламираш "информационни практики".
Тук си прав: шаман използвам в подигравателен смисъл.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия