Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (65/87) > >>

krasias:
VITANE, тука сме имали доста коментари по темата дори и за лечението по скайп дори и с Кадуцея. Има полета които могат да пренасят енергия и информация на огромни разстояния но тия машини нямат достъп до тия полета. Всеки адекватно мислещ би се досетил че ако тия машини имат достъп до там то биха били по опасни и от ядрена бомба. Но човешкият ум има достъп до тия полета и ако има човек до лампата то понякога тоя човек става неволен предавател на тая информация, разбира се без да го осъзнава,  връзката по скайп само доуточнява нещата, но със сигурност не е директна връзка с лампата.

Аtos:
Да, предаването е косвено, когато го има. Без човешки "ретранслатор", може и да не се получи.
Не твърдя, че за тази лампа е така (или не е), говоря по принцип.

VITAN:
@krasias,
Ако мислите, че и по тая тема не съм чел доста - объркали сте се.
От малък са ме направили машина за четене (зер не мога да излагам баща си с 4-ки и 5-ци).

Идеята е съвсем друга. Всякакви "информационни" практики и въздействия - или в друг форум, или в друга нишка.
Ако искате да осерете тази, и много се постараете, ще ви се получи на 100% - аз нямам зор по тази тема.
Още повече, че и след пенсия (което ми е далеч) ми се отваря много работа. Кинти, нищо лично.
Аз, за да не ми тежи ЕГН-то съм си намерил перфектен метод (без да живея в Алтайските планини и пия алтайски билки).

Или ще се вкара нишката в релсите на истинския метод на въздействие, или ще стане: хубава работа, ама ц**** !
И не се правете на луди, че не разбирате, за какво иде реч.

Като сте толкова отворени, защо не си отворите една шаманска нишка, и там да видите, аз какво ще ви напиша.
Или не ви стиска?!

Аtos:
Витане, в момента започваш да пишеш съвсем в стил "монтанар"...
Когато се разглежда дадена идея в тема, нормално е да се засегнат и други аспекти, без значение дали са отричани лично от теб или някой друг като ерес.
Просто е "различен поглед", кое толкова те притеснява?

--- Цитат на: VITAN в Май 19, 2021, 01:32:39 pm ---

Като сте толкова отворени, защо не си отворите една шаманска нишка, и там да видите, аз какво ще ви напиша.
Или не ви стиска?!

--- Край на цитат ---

Подобен гаменски стил на общуване изобщо не кореспондира с представата ми за твоя интелект (да ме прощаваш)...
Ако имаш нещо да оспорваш - давай, но с аргументи...

krasias:

--- Цитат на: VITAN в Май 19, 2021, 01:32:39 pm ---@krasias,
Ако мислите, че и по тая тема не съм чел доста - объркали сте се.
От малък са ме направили машина за четене (зер не мога да излагам баща си с 4-ки и 5-ци).

--- Край на цитат ---
Ето в това ти е проблемът, че ти си чел, а някои хора го могат, явно това те ядосва. Не искаш да коментираш неща в които си слаб, както и да е, аз и без това нямам особен интерес да коментирам с теб. Прекалено емоционален си.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия