Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
juliang:
--- Цитат на: Аtos в Май 19, 2021, 01:12:40 pm ---Това, че някои изобщо не могат да разберат подобни явления (в това число и Юлиан) и поради това ги отричат, не ги поставя в позиция, по-различна от ...средновековен човек, на когото би показал радиостанция. За него това ще е магия, разбира се...
--- Край на цитат ---
Atos, за пореден път ще предизвикам теб или който реши да демонстрира тази "технология" върху мен. Имам си някои болежки като за годините си, така че нека ти/той да избере кое може да "лекува" по скайп, вайбър или с молитва.
И малко в рамките на майтапа - с толкова "специалисти" съм се дръпал тук, че ако можеха, досега да са ме "омагьосали" дистанционно сто пъти :)
miromad:
--- Цитат на: Steelheart в Май 19, 2021, 09:43:29 am ---Да не нарушаваме природните закони търся и се интересувам, и бих помолил за помоща ти. И между другото не съм русофоб.
--- Край на цитат ---
Аз ще споделя мнението си, въпреки че не е поискано.
От време на време и на мен ми се появяват хемороиди, но както вече и другите колеги казаха, трябва да подобриш работата на червата си и чревната си флора.
Аз приемам прополис /собственоръчно направена тинктура/, разтворен в топло мляко и витамин Б12 на капки /2 капки/.
Също така приемам сутрин на гладно 2 супени лъжици ябълков оцет /био, нефилтриран/, разтворен в топла вода и една лъжица мед. Ако имаш желание да си направиш сам ябълков оцет, ще бъде още по-добре. Мисля, че ябълковия оцет ми помогна с хемороидите, а също подобри и перисталтиката ми.
Също така приемам и пробиотици. Надявам се, че ще успея да помогна с проблема ти, защото знам какъв тормоз е това.
А ако ЕДМ сподели и неговия начин на лечение, няма да е зле. Ако не тук, то поне на лични. Имам доста приятели, които се оплакват от болки в кръста и гърба, така че ще ми е /им е/ от полза да научат алтернативен метод на лечение, различен от медико-фармакологичния. Благодаря предварително!
VITAN:
1. Това не е нишка за хемороиди. Отворете си такава.
2. Хора, това с лъжиците с оцет изобщо не е за всеки! На някои ще им докара киселини (въпреки мед и пр.), на някои гастрит, а на някои дори язва! Определено знам какво говоря!!
--- Цитат на: krasias в Май 19, 2021, 01:50:02 pm ---Ето в това ти е проблемът, че ти си чел, а някои хора го могат, явно това те ядосва.
--- Край на цитат ---
?!?
--- Цитат на: krasias в Май 19, 2021, 01:50:02 pm ---Не искаш да коментираш неща в които си слаб, както и да е, аз и без това нямам особен интерес да коментирам с теб.
--- Край на цитат ---
Kid, точно обратното. Чакам някой отворко да отвори шаманска тема и да му натрия носа. А пробвай мога ли, или не мога!
--- Цитат на: krasias в Май 19, 2021, 01:50:02 pm ---Прекалено емоционален си.
--- Край на цитат ---
Споко, на духовни теми мога да бъда хладнокръвен и като наемен убиец.
Стиска ли ти?!
miromad:
--- Цитат на: VITAN в Май 19, 2021, 05:32:01 pm ---2. Хора, това с лъжиците с оцет изобщо не е за всеки! На някои ще им докара киселини (въпреки мед и пр.), на някои гастрит, а на някои дори язва! Определено знам какво говоря!!?!?
--- Край на цитат ---
Всъщност точно това ми помогна с киселините, защото имах езофагеален рефлукс. А нормализира и работата на тънките черва. Това е изпробвано и аз също знам какво говоря, защото съм го изпитал на собствен гръб.
Модератора може да премести мненията, които не са за тази тема, в друга тема и можем да продължим да пишем там.
Аз просто споделям опит. Не насилвам никого да следва инструкциите ми. Всеки има глава на раменете и нека преценя сам.
krasias:
--- Цитат на: miromad в Май 19, 2021, 06:40:56 pm ---Всъщност точно това ми помогна с киселините, защото имах езофагеален рефлукс. А нормализира и работата на тънките черва. Това е изпробвано и аз също знам какво говоря, защото съм го изпитал на собствен гръб.
Модератора може да премести мненията, които не са за тази тема, в друга тема и можем да продължим да пишем там.
Аз просто споделям опит. Не насилвам никого да следва инструкциите ми. Всеки има глава на раменете и нека преценя сам.
--- Край на цитат ---
Един от най добрите лекари от древността Абу Али Ибн Сина наречен Авицена или арабския Гален, най много препоръчва оцетомед за лечение на храносмилателния тракт. Доколкото си спомням трябва да се смесят в такова равновесие че нито да е сладко нито кисело.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия