Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
VITAN:
Не ме интересува на какво ти прилича.
Важното е, че това, което си чел и което си мислиш, че можеш е въздух под налягане.
Ако ти стиска - отваряш си шаманска нишка и там ще те срещна.
Ако не - не се прави на интересен.
Доста дълъг стринг от интересни мога да нанижа за тия 13-14-15 години, които избягаха от релсите, кога насреща им излезе товарният влак.
Аtos:
--- Цитат на: VITAN в Май 19, 2021, 10:59:06 pm ---Ако ти стиска - отваряш си шаманска нишка и там ще те срещна.
--- Край на цитат ---
Какво означава това? Любител си на спора? Целта ти е да наддумаш някого и по този начин да си вдигнеш самочувствието?
Или нещо друго, което не разбирам? Тук не виждам интерес или желание да се разбере нещо, нито да се обясни (ако се смяташ за вещ в дадена материя)!!!
Начинът на водене на "дискусия" не ми допада, момчета...и то - защото това не е дискусия! Нивото пада много!!
Не нивото на знания (не ме разбирайте погрешно), нивото на разговор имам в предвид!
Юлиане..вече се чудя по какъв начин да представям тази информация във възприемчив за теб вид...
За да ти въздейства някой от разстояние, ти сам трябва да имаш положителна нагласа за приемане на подобни влияния.
Иначе е все едно с УКВ приемник да се опитваш да хванеш дълги вълни.
Ти нямаш подобна нагласа, дори повече - ти имаш "блокиращ филтър", който сам си си сложил. Оттам-нататък...всичко, което би било пратено към теб, би се "удряло в стена".
Да, това също е полезно и при негативни влияния, въпреки, че не го осъзнаваш, а ти идва "отвътре".
Колкото до "омагьосването" - освен, че личният ти филтър работи и в тази насока, едва ли някой (който е в час с тези неща) би си прецакал кармата с това, да ти прави някакви магии, и то заради някакъв спор в някакъв форум - безумно е!
Освен, че за лична магия се иска генетичен материал (приеми го като ДНК адрес в матрицата). Да, може по визуалните (или аудио) комуникационни устройства да се предаде временно негативно влияние, но дори и да го усетиш, вътрешната ти убеденост никога няма да го отдаде на подобна причина. Би намерил десетки други "по-правдоподобни" причини за такова неразположение - храна, недоспиване, напитки, магнитни бури и...каквото друго се сетиш.
Така че...пий си бирата и не се тревожи за такива неща:)
Само едно ще те питам (питал съм те доста пъти, но без отговор) :
Как така, човек като теб, който отрича всичко, което не е "око да види, ръка да пипне", иначе вярва в силата на плацебото и самовнушението?
Как приема една "магия", а отрича друга?
И защо, приемайки, че човек може да се излекува (или разболее) сам, чрез самовнушение...не приема факта, че това въздействие може да се наложи и външно - от друг човек?
Отричаш наличието на мозъчни вълни, открити още преди 100 години от "стандартната наука" или нещо друго?
Човешкият мозък излъчва вълни, установено е!
Също така - приема! Кое ти е трудно ти да приемеш като разбиране?
VITAN:
--- Цитат на: Аtos в Май 20, 2021, 01:04:26 am ---Какво означава това? Любител си на спора?
--- Край на цитат ---
Означава, че ми е писнало да ми осират темите.
Освен осирането, така се рекламират и опасни за хората неща!
Въпреки, че запъра е забранен със закон, въпреки, че отркивателката му е лекувала с него рак, въпреки, че е умряла от болезнена форма на рак.....
Подлагам си набързо някаква рекламна брошура на веригите магазини, върху нея да хапна и изведнъж....
реклама на скъп запър! С печалба в него поне 500%. Ама било забранено със закон!
Мани, кухите лейки вече са си направили включително с вас реклама по интернет! Биорезонанс братче, всичко вибрира, та дрънка!
П.п. За всичко, каквото се случва в една къща, виновен е... стопанинът.
--- Цитат на: Аtos в Май 20, 2021, 01:04:26 am ---Целта ти е да наддумаш някого и по този начин да си вдигнеш самочувствието?
--- Край на цитат ---
Самочувствието ми изобщо не зависи от спорове с хора, които не уважавам. Който и да е, припише ли ми собственият начин на мислене, обикновено ще сбърка.
Моето мислене не е вашето мислене. Доказуемо.
--- Цитат на: Аtos в Май 20, 2021, 01:04:26 am ---Тук не виждам интерес или желание да се разбере нещо, нито да се обясни (ако се смяташ за вещ в дадена материя)!!!
--- Край на цитат ---
Отвори шаманска тема и ще прочетеш неща, които никак не очакваш. И ще се обясни най-културно. То във форума отдавна няма кой да работи... Занимаваме се колко дявола могат да се съберат на един напръстник, но по обиколен начин. Дай да пробваме директно. Жалко за форума разбира се, но като пускате тука едни "лечители", те си просят отговора.
--- Цитат на: Аtos в Май 20, 2021, 01:04:26 am ---Начинът на водене на "дискусия" не ми допада, момчета...и то - защото това не е дискусия! Нивото пада много!!
Не нивото на знания (не ме разбирайте погрешно), нивото на разговор имам в предвид!
--- Край на цитат ---
Нямаш грижи. Отваряш шаманската нишка и ще останеш доволен от културата, ако не - можеш да ме баннеш на секундата.
Близките няколко месеца ще съм много зает, но все ще намеря малко време да си потърся отговори на вашите тези...
juliang:
--- Цитат на: Аtos в Май 20, 2021, 01:04:26 am ---Само едно ще те питам (питал съм те доста пъти, но без отговор) :
Как така, човек като теб, който отрича всичко, което не е "око да види, ръка да пипне", иначе вярва в силата на плацебото и самовнушението?
Как приема една "магия", а отрича друга?
И защо, приемайки, че човек може да се излекува (или разболее) сам, чрез самовнушение...не приема факта, че това въздействие може да се наложи и външно - от друг човек?
Отричаш наличието на мозъчни вълни, открити още преди 100 години от "стандартната наука" или нещо друго?
Човешкият мозък излъчва вълни, установено е!
Също така - приема! Кое ти е трудно ти да приемеш като разбиране?
--- Край на цитат ---
Да ти го обясня на компютърен жаргон - можеш да си форматираш хард диска или да изтриеш или създадеш информация от клавиатурата на компютъра, но не можеш да го направиш от разстояние. Т.е. можеш, но ти трябва камара софтуери, отваряне на портове във файъруола, пипване на някои разрешения, и пак не можеш да направиш всичко.
Аз "съм на клавиатурата" на моя организъм, аз съм сисадмина на тая машина, и е съвсем нормално да мога да правя каквото искам с нея. Да, трябват ми някакви знания за да го правя - не всяка маймуна добрала се до клавиатурата може да инсталира някакво приложение дори ако компютъра е неин. Но дори и най-добрия хакер не може да направи нищо от разстояние на компютър който не е свързан с мрежата.
И още една аналогия - човек с почти никакви знания може както да изпълни доста сложна задача по инсталирне на софтуер или отстраняване на проблем на компютъра си, ако позволи на добре подготвен човек да го напътства по телефона. Така че ... да, до определена степен въздействието от разстояние би могло да има положителен ефект. Но трябва осъзнаване на това, което ти се говори. Няма как да пуснеш по телефона сигнала от модема в ухото на потребителя, и да го "зомбираш" да почне да пише на клавиатурата неща които не осъзнава. А тук дори се опитваш да ми обясниш, че е достатъчно да поставиш слушалката на телефона върху клавиатурата, и звуците от нея сами ще почнат да натискат клавишите в определена последователност...
Да, човешкият мозък излъчва вълни. Донякъде е вярно... дори и компютърът без да има мрежова карта също излъчва някакви вълни, тъй като по пистите и кабелчетата протича ел. ток. Да, би могъл теоретически да засечеш каква точно информация се обменя по системната шина (изключително трудно, бих казал невъзможно извън лаборатория). Да, прави се - има системи, които позволяват на парализирани хора да общуват с помощта на мозъчните си вълни. Но обратната връзка вече е нещо в порядъци по-сложно, и на практика невъзможно. Трябва да имплантираш електроди в мозъка на човек, за да можеш да "напишеш" нещо в неговата "системна шина". Точо както ти трябва интерфейс в компютъра, по който да предадеш някакви данни "навътре". Опитите да "натикаш" нещо без интерфейса най-вероятно ще доведат до изгаряне на компютъра, или в най-добрия случай няма да доведат до нищо.
krasias:
--- Цитат на: juliang в Май 20, 2021, 09:31:50 am ---Но дори и най-добрия хакер не може да направи нищо от разстояние на компютър който не е свързан с мрежата.
--- Край на цитат ---
Точно това е проблема никой от вас не подозира че мрежа съществува и всички сме свързани. Но има хора при които съзнанието работи и на друго ниво и те усещат и разбират нещата дори на големи разстояния без проблем. Нима не усещате външен натиск и лоша енергия (омраза) когато спорите тук разгорещено във форума, на някой хора им е спорт да си изливат негативите си тук.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия