Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (69/87) > >>

juliang:

--- Цитат на: krasias в Май 20, 2021, 10:07:26 am --- Точно това е проблема никой от вас не подозира че мрежа съществува и всички сме свързани. Но има хора при които съзнанието работи и на друго ниво и те усещат и разбират нещата дори на големи разстояния без проблем. Нима не усещате външен натиск и лоша енергия (омраза) когато спорите тук разгорещено във форума, на някой хора им е спорт да си изливат негативите си тук.

--- Край на цитат ---
Да, Краси, проблема е че има хора, които не поддържат добра хигиена на компютрите си, не се грижат за безопасността си, ровят по разни срамни места в нета, и накрая се оказват с компютър, избушен от всеки който ги е пожелал.
Точно в същото положение са хора, които вярват на всички такива измислици, ходят да им гадаят на кафе, да им леят куршуми, да им гледат на карти, не излизат от къщи без да си прочетат хороскопа. Хора които смятат че един сеанс по скайп с лампа може да им реши здравословните, емоционалните или финансови проблеми.
Тези хора имат огромен проблем със сигурността на своята "операционна система". Вече дори едно цигане дет мие прозорците на светофара е способно да ги убеди, че са прокълнати, че някой им е напрвил магия и че само срещу 5 лева то ще я развали...

Пак предлагам - хакнете ме мен бре, толкоз ли няма един майстор? Или ми направете една "бяла магия" за нещо хубаво... Обявете ей тук че в рамките на 1 седмица ще спечеля от тотото, или че ще ми предложат добре платена работа, или че най-накрая ще тръгнат проклетите котли в ТЕЦ-а в Пловдив... или че ще спре тоя проклет запек, дет ме мъчи цял месец... или обратното ... каквото ви дойде на акъла. Кажете какво е необходимо аз да направя, за да улесня работата да стане. Пък да видим накрая какво се е получило...

krasias:

--- Цитат на: juliang в Май 20, 2021, 10:45:45 am ---Да, Краси, проблема е че има хора, които не поддържат добра хигиена на компютрите си, не се грижат за безопасността си, ровят по разни срамни места в нета, и накрая се оказват с компютър, избушен от всеки който ги е пожелал.
Точно в същото положение са хора, които вярват на всички такива измислици, ходят да им гадаят на кафе, да им леят куршуми, да им гледат на карти, не излизат от къщи без да си прочетат хороскопа. Хора които смятат че един сеанс по скайп с лампа може да им реши здравословните, емоционалните или финансови проблеми.
Тези хора имат огромен проблем със сигурността на своята "операционна система". Вече дори едно цигане дет мие прозорците на светофара е способно да ги убеди, че са прокълнати, че някой им е напрвил магия и че само срещу 5 лева то ще я развали...

--- Край на цитат ---
Да тука съм съгласен с теб, въпреки че съм виждал жена която лее восък и всичко се получаваше много добре но повечето такива са мошеници. Най лошото в съвременния ни свят е ТЕЛЕВИЗОРА, хората съвсем доброволно се оставят да ги хипнотизира. Много пъти съм питал приятели и познати дайте да изключим телевизора докато си говорим, а те ми отговарят че било добре да работи като ФОН. Е точно това най много разбива психиката, ти допускаш нещо по неосъзнат канал, повечето хора дори използват телевизора за по лесно заспиване което си е чиста хипноза. Та не се учудвам че положението е такова, тия неща се случват по желание на самите хора, психиката е много сложно нещо.
--- Цитат на: juliang в Май 20, 2021, 10:45:45 am ---
Пак предлагам - хакнете ме мен бре, толкоз ли няма един майстор? Или ми направете една "бяла магия" за нещо хубаво... Обявете ей тук че в рамките на 1 седмица ще спечеля от тотото, или че ще ми предложат добре платена работа, или че най-накрая ще тръгнат проклетите котли в ТЕЦ-а в Пловдив... или че ще спре тоя проклет запек, дет ме мъчи цял месец... или обратното ... каквото ви дойде на акъла. Кажете какво е необходимо аз да направя, за да улесня работата да стане. Пък да видим накрая какво се е получило...

--- Край на цитат ---
  Преди време те болеше кръста и май ти казах една рецепта, ама наистина доста те болеше усещах те от разстояние и се опитах и да ти помогна но ти тогава не искаше изобщо и да чуеш за помощ от такива като мен. Сигурен съм че и рецептата не си пробвал. Сега обаче си добре и нямаш нужда от помощ и намеса, още повече че си доста интелигентен и можеш да се справяш сам. Твоя интелект и разговорите ми с теб винаги са ми били полезни и аз се радвам че общуваме. Дано някога нещо казано от мен да ти бъде полезно и на теб но мисля че не трябва да насилваме нещата. С най добри пожелания за успех във всичко. Поздрави Краси.

EDM electronics:

--- Цитат на: krasias в Май 20, 2021, 11:43:57 am --- ... още повече че си доста интелигентен и можеш да се справяш сам. Твоя интелект и разговорите ми с теб винаги са ми били полезни и аз се радвам че общуваме. Дано някога нещо казано от мен да ти бъде полезно и на теб но мисля че не трябва да насилваме нещата. С най добри пожелания за успех във всичко. Поздрави Краси.

--- Край на цитат ---
Просълзих се от умиление и дори си поплаках малко от това обяснение.  :D

Майтапа настрана /башка/:  ;)
Не били вярвали в баене, молитви, заклинания.
Гледайте лекциите на един руски учен-генетик емигрант в Канада /твърди се, че е ликвидиран от руските служби/, той да ви каже как се променя генетиката с вербална терапия и ултразвук. Особено опасен е ултразвука. Той е нещо, като подмагнитването едно време на магнитната лента с носеща честота от 100 кХц  при запис на лентата. Нека не се изказваме крайно по отношение на баенете и молитвите. Няма дяволи там, извънземни или Господ, а природни закони.

krasias:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 20, 2021, 11:53:02 am ---Просълзих се от умиление и дори си поплаках малко от това обяснение.  :D

--- Край на цитат ---
Ей ти да не надушиш нещо хубаво. Ама хайде да не плачеш много изпращам ти и на теб малко добра енергия. Бъди Жив и Здрав и да имаш повече свободно време да си къпеш червея. Поздрави Краси.

Аtos:
Юлиане, аналогията ти с компютър е сполучлива, но само донякъде. Нещата, за които говорим не работят точно така.
Имайки знанията за компютрите и начините за предаване на информация и интервенция, ти очакваш да е същото...ами не е!
Очакваш сякаш някакви инструкции с точно написан алгоритъм...Да, за едно си прав (но и аз ти го казах същото) - хора със слаба психика и податливи на внушение са по-уязвими, паднала им е "защитната стена".

--- Цитат на: juliang в Май 20, 2021, 10:45:45 am ---Вече дори едно цигане дет мие прозорците на светофара е способно да ги убеди, че са прокълнати, че някой им е напрвил магия и че само срещу 5 лева то ще я развали
--- Край на цитат ---

Това също е външно влияние, не знам, дали го осъзнаваш? Разбира се, че човек сам може да си помогне или навреди най-пряко (караш ме да се повтарям), но това не изключва външната интервенция.

--- Цитат на: juliang в Май 20, 2021, 10:45:45 am ---Пак предлагам - хакнете ме мен бре, толкоз ли няма един майстор?
--- Край на цитат ---

Ами...няма! Това, че знам как работи компютъра, не ме прави хакер или IT специалист. Знам как работи телевизорът или автомобилът ми, но това не ме прави супер-спец по електроника, който може да си сглоби телевизор от подръчни средства, нито майстор - факир механик.

--- Цитат на: juliang в Май 20, 2021, 10:45:45 am ---Точно в същото положение са хора, които вярват на всички такива измислици, ходят да им гадаят на кафе, да им леят куршуми, да им гледат на карти, не излизат от къщи без да си прочетат хороскопа. Хора които смятат че един сеанс по скайп с лампа може да им реши здравословните, емоционалните или финансови проблеми.
--- Край на цитат ---

Нали не смяташ, че аз или Краси (или който и да е друг от тук, който е наясно с тези неща) сме в категорията на посочените хора? Ти говориш за патологични отклонения, тях ги има в почти всички направления.
Ние не сме някакви маниаци, просто имаме представа "как работят някои неща..." (ако си чел Библията, това не те превръща автоматично в религиозен фанатик).

--- Цитат на: juliang в Май 20, 2021, 10:45:45 am ---или че ще спре тоя проклет запек, дет ме мъчи цял месец.
--- Край на цитат ---

Ок, я си представи, че въпросният запек е точно в резултат на подобно външно наложено ти влияние?
Ти просто не си в състояние да го допуснеш, нали?
Не казвам да се хванеш като удавник за сламка в идеята, а просто да го допуснеш?
И двамата знаем, че няма да го направиш, нали? Тълкуването ти за всички неща, които се случват във (и около) теб са стриктно пречупени през личният ти "филтър", който така ревностно пазиш.

Витане, аз не споря за същността на темата ти или за позицията ти по нея! Съвсем друго имам в предвид - културата на писане, спор и дискусия...

Ето директен пример:

--- Цитат на: VITAN в Май 19, 2021, 10:59:06 pm ---Самочувствието ми изобщо не зависи от спорове с хора, които не уважавам.

--- Край на цитат ---

Този изказ (освен, че е брутално груб), издава силен егоцентризъм! Кого точно не уважаваш? Как може да спориш с някого, когото не уважаваш?
Защо не го уважаваш?

Уважаваш само тези, които мислят като теб? Взаимното уважение във форума ни е основна база, на която се гради общуването ни! Без значение от всякакво разминаване във възгледи, ниво на компетентност, интелект или социален статус!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия