Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
juliang:
--- Цитат на: Аtos в Май 20, 2021, 12:17:11 pm ---Ами...няма! Това, че знам как работи компютъра, не ме прави хакер или IT специалист. Знам как работи телевизорът или автомобилът ми, но това не ме прави супер-спец по електроника, който може да си сглоби телевизор от подръчни средства, нито майстор - факир механик.
Нали не смяташ, че аз или Краси (или който и да е друг от тук, който е наясно с тези неща) сме в категорията на посочените хора? Ти говориш за патологични отклонения, тях ги има в почти всички направления.
Ние не сме някакви маниаци, просто имаме представа "как работят някои неща..." (ако си чел Библията, това не те превръща автоматично в религиозен фанатик).
--- Край на цитат ---
Ами тогава защо изобщо се води тая дискусия? Събрали се някакви лаици и си дават компетентни съвети... "това така ставало, онова не можело така да стане"...
Пак казвам - нещата стават като стовариш доказателството на масата и затапиш устата на всички. Предлагам себе си за маса - изведнъж няма желаещи.
Ето - аз твърдя, че такива лечители са мошеници. Някой може ли да демонстрира доказателство, че това не е така?
Краси, дай координати на тая жена дет е леела восъка - ще я посетя с една скрита камера па да видим какво ще се случи ... :)
С'я... и за мен има странни и необясними феномени. Всички сме чували за такива неща... Ванга примерно. Но феномена е феномен докато не се изучи. А всички такива живи "феномени" яростно избягват провеждането на научни тестове, а ако все пак някъде някога това се е случвало - успеваемостта рязко спада. И руснаците, и американците преди години са правили изследвания, и се оказва че нещата са в рамките на статистическата грешка.
Аtos:
Да, защо се води тази дискусия?
Споменава се дадено явление и ти се хвърляш да захапеш като доберман - котка.
Не ти давам съвети (ако си забелязал), просто обясняваме принципа, по който се случват някои неща.
Специално не теб - нищо не може да се докаже!
Ти не си чувал нито за "Мрежата на Хартман", нито за геопатогенни зони...нито пък знаеш що е то DOR или MOR енергии и прочее...как да говорим на такива теми?
Хайде, докажи ми, че твоят запек не е породен от външно негативно влияние? Как ще го направиш?
juliang:
--- Цитат на: Аtos в Май 20, 2021, 12:59:06 pm ---Споменава се дадено явление и ти се хвърляш да захапеш като доберман - котка.
Не ти давам съвети (ако си забелязал), просто обясняваме принципа, по който се случват някои неща.
--- Край на цитат ---
А от каква камбанария ти или някой друг обяснявате това явление? Нещо някакви специалисти се явявате, или? Занимавали сте се с това? Някакви успехи да имате? Ами разкажете, покажете, демонстрирайте, обяснете нагледно... това искам.
Щото те и ония дет вярват че пет джи-то ни следи, че самолетите пръскат барий и че ваксините не са ваксини ... и те имат "доста солидни доводи"...
Аtos:
Добре, ти ако се опиташ да обясниш на някой непросветен човек, как работи ДВГ, специалист ли се явяваш?
Или ако му разкажеш за планетите в Слънчевата система, това значи ли, че си учен-астроном?
Трябва да имаш успехи в автомобилостроенето или да си написал няколко научни труда на тема астрономия?
Въпросът ми остава висящ (щото ти е удобно да подминаваш неудобните, а акцентираш само върху тези, които ти е лесно да "атакуваш") :
--- Цитат на: Аtos в Май 20, 2021, 12:59:06 pm ---
Хайде, докажи ми, че твоят запек не е породен от външно негативно влияние? Как ще го направиш?
--- Край на цитат ---
juliang:
--- Цитат на: Аtos в Май 20, 2021, 01:13:38 pm ---Въпросът ми остава висящ (щото ти е удобно да подминаваш неудобните, а акцентираш само върху тези, които ти е лесно да "атакуваш") :
--- Край на цитат ---
Точно затова искам нещата да бъдат проведени така, че да прличат на експеримент. Преди началото на експеримента се обявява каква е целта на експеримента и след края му се гледа дали целта е постигната.
Няма как да докажа че запека ми не е предизвикан от зла сила. Няма как да докажа и че е така. Защото не е ясно дали изобщо е имало някакво въздействие.
Но когато някой публично заяви "До 3 дена juliang ще се о*ере до ушите докато спи" и това се случи - това вече ще е доказателство.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия