Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
alvion:
с таз руска ГИ-12Б РАДИОЛАМПА СВЧ ТРИОД 80W 300 -3000 MHz
Цена: 24.00лв. + SSR релето и то беше евтино https://www.twovolt.com/2016/08/24/dc-solid-state-relay-using-mosfet-optically-isolated-gate-driver/
го дават 1800 волта и импулсен ток през Анода и до 2А сметнете си 1800*2 =3600W импулс ще изпепели електрода затва набухах резистори R2-R7, да ограничават тока през вашта Рентгенова самоделна лампа, за да и се удължи живота.
VITAN:
Млади момко, късно ти е да се учиш на конструкторско дело.
Това в най-добрия случай е запър, качен на лампа.
Ако изобщо търгне да излъчва. Даже и да запали...
Аз спирам, нека колегите те довършат, ако имат желание :D
--- Цитат на: alvion в Август 10, 2022, 01:45:31 pm ---...вашта Рентгенова самоделна лампа...
--- Край на цитат ---
Рентгенова ще стане минимум на 20 kV, ако не и на 100.
Теоретично над 3kV.
Самоделна - яко 8)
alvion:
е като няма техническо задание не сте дали аз да не съм врачка да вангую ваште параметри на самоделната ви райф лампа от сайта има други лампи изберете си от магазина схемата е без промяна.
За да запали се закача допълнителен китайски ВВ источник който може на допълнителен електрод да пали само ама това са бели кахъри вдигнете си на 20кВ и ще ви изпържи ренгена
VITAN:
--- Цитат на: alvion в Август 10, 2022, 01:58:15 pm ---е като няма техническо задание не сте дали аз да не съм врачка да вангую ваште параметри на самоделната ви райф лампа от сайта има други лампи изберете си от магазина схемата е без промяна.
--- Край на цитат ---
Сиреч, крокодила е повече дълъг, отколкото зелен.
Няма техническо задание брат - имаш канадска лампа направена по всички правила, но с наши волфрамови електроди. Що в Канада на канадеца нямало кой да му ги направи.
Техническото задание: имаш бактерии, които трябва да умрат! Увеличение на микроскопа от 1600 до 2000. Ще свърши работа...
Честотите са радио, а не аудио (както при теб).
--- Цитат на: alvion в Август 10, 2022, 01:58:15 pm ---За да запали се закача допълнителен китайски ВВ источник който може на допълнителен електрод да пали само ама това са бели кахъри вдигнете си на 20кВ и ще ви изпържи ренгена
--- Край на цитат ---
Споко, работя на по-малко от 3kV. Рентген няма и теоретически... С тоя китайски ВВ само да не избиеш рибата 8)
alvion:
Ето Българска Живачна Лампа "Слънце":
На схемата се вижда третия електрод който е за палене вашата лампа няма
Ако вместо да се пъчите бяхте снели техническите характеристики и написали грамотно техническото задание и публикували тук. Щеше да е много по-лесно, след като има за какво да се захване човек, а така Запера на Алвион схемата я кръстихте вие на шега ама е по-добра от вашта: 5 години дето сте я правили и се я криете сякаш е платинена. Докато хората гинат, като мухи през това време, а ние вие 3200 публикации тук спамим с политика и пропаганда.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия