Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (80/86) > >>

VITAN:

--- Цитат на: alvion в Август 10, 2022, 02:16:17 pm ---На схемата се вижда третия електрод който е за палене вашата няма
--- Край на цитат ---
Няма и нужда. Това не се захранва директно от контакта. И не е за светене на UV.

--- Цитат на: alvion в Август 10, 2022, 02:16:17 pm ---Ако вместо да се пъчите бяхте снели техническите характеристики и написали техническото задание...
--- Край на цитат ---
Ти да видиш! И аз нямам техническите характеристики. Това вярно е проблем. Но нямам достъп до високоволтов източник с променливо напрежение. Не съм си купил (това винаги е по-лесния начин). Техническото задание вече го написах. Ако те мързи да разучаваш какво е "райф", честотите са да речем от 300 kHz до 1,8 MHz.

--- Цитат на: alvion в Август 10, 2022, 02:16:17 pm ---а така Запера на Алвион схемата я кръстихте вие е по добра от вашта 5 години дето сте я правили...
--- Край на цитат ---
Швепс.

--- Цитат на: alvion в Август 10, 2022, 02:16:17 pm ---...се я криете сякаш е платинена.
--- Край на цитат ---
До сега за материали съм дал около 2 или 3 такива платинени монети:
https://www.silberling.de/en/Platinum/Maple-Leaf-1-oz-Platinum.html
Ако искаш да ми покриеш разходите, разговора става друг. Навитак?!

--- Цитат на: alvion в Август 10, 2022, 02:16:17 pm ---Докато хората гинат, като мухи през това време, а ние вие 3200 публикации тук спамим с политика и пропаганда.
--- Край на цитат ---
Работи бе, кой ти пречи. Аз работя, бактерии не съм убил. Само съм ги шашкал почти да не мърдат  8) така да го наречем.

VITAN:

Колеги, бихте ли коментирали тази схема?
1. Ще светне ли?
2. До каква честота?
3. С каква предполагаема мощност.
Моля.
Ако, аз му направя анализ, няма "да хване дикиш"...

Радико:
Ще светне Витане Ще светне. Имам обаче някакви подозрения че не само ще светне.  Са до колкото имам спомени твоят съидейник "EDM"  имаше една програма за симулация на електронни схеми. Нищо не пречи да я качите въпросната схема на програмата и да видите какво точно ще се случи.

EDM electronics:
Казва се Протеус и работи сравнително добре. Работи идеално с цифрови схеми и най-мече контролери, но ако аналоговите схеми са с над средна сложност, не работи коректно. Но въпреки това, Протеус е най-добрата програма за симулация.

Ако ми се наложи да настройвам аналогова чест, вече не си играя физически да запоявам, правя го с програмата и става доста точно. После не се налага допълнителна настройка.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Август 11, 2022, 04:51:01 pm ---Ще светне Витане Ще светне.
--- Край на цитат ---
Ще светне?! И защо ще светне?
Малко сметки, а не интуиция!? Съвсем приблизителни.
Не? Пак разбирам...
За честота още не говорим. За мощност тоже.

Програмата е Алтиум, но моделни параметри на лампи ГИ-12Б аз не знам да има.
Иначе щях за нула време да ти покажа несмисления ти акъл.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия