Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
Радико:
Витане моят "несмислен" акъл ми нашепва, че това свързване на радиолампата със мосфета е не по малко несмислено от него. Та ще светне вика той "несмисленият" и ще светне и ще замирише и всички екстри.
VITAN:
Не си достатъчно умен да избегнеш въпроса. Райф лампата според теб щяла да светне.
По каква причина ще запали?
Приемам само отговор със сметки...
Или не можеш да смяташ?
Може и само с аргументация, но от други колеги.
От теб - не!
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Август 11, 2022, 07:09:20 pm ---Не си достатъчно умен да избегнеш въпроса. Райф лампата според теб щяла да светне.
По каква причина ще запали?
Приемам само отговор със сметки...
Или не можеш да смяташ?
Може и само с аргументация, но от други колеги.
От теб - не!
--- Край на цитат ---
Витане не ми се прсви на ментор. Въобще ми е през дедовия за твоето мнение хеле пък да се опитваш да ме изпитваш. Прекалено не си наясно с материвта за това. Казах ти пак ти го повтарям право куме у очи
ТАЗИ СХЕМА ЩЕ ГРЪМНЕ схващаш ли ще се взриви защото е сбъркано свързването на транзистора със радиолампата.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Август 11, 2022, 08:06:25 pm ---Витане не ми се прсви на ментор. Въобще ми е през дедовия за твоето мнение хеле пък да се опитваш да ме изпитваш. Прекалено не си наясно с материвта за това.
--- Край на цитат ---
Гроздето е кисело.
--- Цитат на: Радико в Август 11, 2022, 08:06:25 pm ---...ТАЗИ СХЕМА ЩЕ ГРЪМНЕ схващаш ли ще се взриви защото е сбъркано свързването на транзистора със радиолампата.
--- Край на цитат ---
Първо лампата трябва да светне. А тя няма...
VITAN:
--- Цитат на: valex в Май 16, 2015, 09:14:47 pm ---vitan
Не мисля, че ще се получи това
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%80%D1%8F%D0%B4
--- Край на цитат ---
valex, благодаря (със закъснение).
Мдамм, когато имаш практика, някои неща изглеждат вече "четимо".
Според останалото инфо за оригиналната райф машина, стигам до извода, че лампата е била що-годе близо до режим на плазма,
но изобщо не е влизала в него. 8)
Но и това не е лесно де, енергетика си иска...
П.п. Плазмата може да сдуха всяка лампа за нула време.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия