Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (14/86) > >>

caduceus:
Съгласен, просто уточнявах основата на въпросното въздействие според мен. Опитите си се правят, аз също работя над подобна апаратура, разбрах днес че има и други потребители с тествани уреди. Като му дойде времето резултатите ще се публикуват тук. Гого, ценя работата ти и пожелавам успех! Всички сме на пистата  :)
Поздрави

gotiniq7:
Автобуса е даден в автоморга, открих го къде е, но лампа не намерих. Явно оборудването е свалено. Имаше отвън някакво силово табло с релета, як траф и няколко лампи и това е . Ако е свалена официално, има шанс да я взема от болницата, но има вероятност някой да я е взел за вкъщи

smsi-h:
Филм "Историята на Раймънд Райф" от 2004 година се намира в "Колибка" на адрес:

http://kolibka.com/2.html

Търсете в секция "Човек" и активирайте "Първо новите филми". Явно филмът е съвсем нов.

Има и превод на български.

Protek:
Здравейте! Днес се вмъквам и аз тук. Мисля си все пак че лампата на Райф може би въздейства с разтрептяването на колбата с ултразвукова честота /модулиращата/ и се сещам за доказаното антивирусно и въобще антимикробно действие на камбанния звук, който съдържа доста мощни ултразвукови съставки. Интересно че въпреки напредъка на електрониката и акустиката доста трудна задача е да се генерира мощен ултразвук едновременно на много честоти, както е при камбаната, чиито обертонове са доста и с голяма амплитуда.

mzk:
Призовавам към придържане към темата. От тук насетне ще следя внимателно за чистотата тук, защото явно има проблем.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия