Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (16/86) > >>

Discorder:
"потребител Витан не може да получава съобщения"...
Някой може ли да ми каже как да се свържа с него?

EDM electronics:
Витан не пише вече в този форум, ще го откриеш в БГ-аудио.

Discorder:
Благодаря :)

Orenda:
Здравейте,
Искам да ви помоля за малко обяснения и мнения относно този уред http://www.bioptron.com/bg_BG/?m=85&m0=412
Мислите ли че имате ефект?

Какво представлява светлината BIOPTRON?
Системата за светлинна терапия BIOPTRON е световно патентован уред за светлинна терапия. Неговият специфичен оптически елемент излъчва светлина, подобна на част от електромагнитния спектър, нормално продуциран от слънцето, но без ултравиолетови лъчи.

Светлинната терапия BIOPTRON може да действа по естествен начин, като стимулира регенеративните и балансиращи възможности на тялото и по този начин му позволява само да упражни своя лечебен потенциал. След като е достигнала до тъканите, светлинната енергия стартира процеса на биостимулация (това означава, че стимулира позитивно различни биологични процеси в организма и по този начин засилва функциите на организма).

Безвредна и не фармацевтична терапия
Технологията BIOPTRON придоби широка употреба и приложение в медицината като безвреден, ефективен, не фармакологичен медицински уред. След повече от 15 години клинични изследвания по цял свят, той показа, че има принос за консервативното третиране на остри и хронични заболявания, както и следоперативни рани.
Философията на Хипократ за лечението отново е актуална за всички сфери на медицината: „На първо място, не причинявай вреда” и „Уважавай лечебната сила на природата”.

Системата за светлинна терапия BIOPTRON е одобрена като медицински уред съгласно директива 93/42/EEC.
И не се ли доближава до Rife?

emm:
Здравейте колеги, много се чудех в коя тема да споделя теорията на (резонансното) лечение, което може да се предизвика по различни начини. Като д-р Райф, Хилда Кларк и др. Ако някой е ходил да му леят коршум, може да го сподели.
Има теория, че при бързото охлаждане на разтопен метал, при създаването на кристалната решетка, се излъчва високо честотно лъчение с еднаква амплитуда и огромен честотен спектър, или (бял шум).
Знахарите (облъчват) с този (бял шум) три основни точки или (чакри). Главата, слънчевият сплит и гениталиите.  Там са основните енергиини и клетъчни кръстовища на тялото.
Предимно се разтопява калай и  восък, но аз си мисля, че ако се разтопи и по твърд метал на по високи температури, това може да доведе до по силен ефект върху болести като рака.
Това е извод до който стигнах от д-р Райф, радио електронна борба, или (радио честотно заглушаване с бял шум при военните) народните лечители (знахарите) и др. руски лекари.
Дано съм успял да го кажа навреме.
Това е малка капка в морето, но е надежда за мнозина. :)
Успех

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия