Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (18/86) > >>

valex:
Оригинала на Rife  е на около 11,750 MHz или там някъде. Според мен няма смисъл от високите честоти по причина че при тях има много загуби ,които просто си заминават в пространството . Освен това идеята е да има излъчване от светлинен характер и лъчение от сблъсаците на електроните. По-високи честоти се ползват заради лесното палене на лампата. При мен се налойи да сложа 4КV а начално пускане (йонизиране на газа). А самата лампа е в моста на 4 MOSFETa. Тоест клатя я с променливо напрейение. Идеята ми е да мога да вдигна максимален ток(по-вече електрони) за да има по-вече излъчване.
Мога да пусна схемата ако някой се интересува.

EDM electronics:
Смисъла на високите честоти не е да се облъчва пространството и то просто с някаква произволна честота, а да облъчва микроорганизмите с тяхната резонансна честота. Най-високата измерена от Д-р Райф е около 1800 Hz. Тия 11,750 MHz са кьорфишеци. Доказателство: виж апаратурата на Райф, генераторът му е до 2 MHz  :D.

Терапиите на д-ри, като Райф, Герсон, ММС и др. не са желани за фармацевтите, за което и има много дезинформация по въпроса. Не всичко в Интернет е вярно! Филтрацията на информацията става посредством знания и интуиция. Тъй като доста се занимавах по въпроса преди години, аз достигнах до този извод за честотите, благодарение и на VITAN, който всъщност преведе филма за Д-р Райф.

По-късно Райф е открил, че посредством модулация на около 4-5 MHz носеща, машината трепела в широк спектър всичко наред, по подобие на Лаковски. Доколко това е вярно, не зная.

Минавало ми е през ум, че лампата би могла да се замести с Тесла-траф с широколентов излъчвател - впрочем това е Лаковски.

Целта на употребана на лампа е ниското излъчване на електромагнитна вълна /за разлика от Тесла-трафа/ за сметка на скаларна вълна - а именно скаларната вълна прониква надълбоко в тъканите, а при електромагнитната се наблюдава скин-ефект. Съотношението при нея е обратно на трафа, особено касателно високите честоти. Ето защо, мисля, че лампата е незаменима за целта.

Отнносно наличието на скалар при лампата, има направени опити със скалар-детектор от  VITAN и той твърди, че е регистрирал такива вълни. На мен не ми остава друго, освен да му се доверя.

Поздрави!

valex:
EDM electronics имаш ли представа какво представлява този детектор ,а и как се мери с него?
Моя приятел с когото работим има доста опит , но с контактния метод за трепене на гадини. Направил сам му програмируеми генератори 1..800000 Hz и доста хора са доволни от ефекта.Искаше да да пробва същите честоти ,но с лампа как въздействат. Проблема дойде като се пусне на близки честоти до максималната и гръмнаха на няколко пъти транзисторите (драйверите според мен не издържаха) и спрях експериментите.

valex:
Туй със скаларните вълни нещо не ми е много ясно и не ми е присърце :). Доколкото разбирам става на въпрос за електростатични вълни т.е. само електрическо поле без магнитно поле. То може да се генерира с траф на Тесла ,който има малка индуктивност и съответно ще може да се докарат различни и по-високи честоти

mi68:
Здравей колега Valex,
Изказвам моето мнение. Става въпрос за генериране на стояща електромагнитна вълна т.е. скаларна - надлъжна електрамагнитна вълна.
Ако имаш кварцов чесовник виж дали му мърда яко честотата. Ако имаш жирископ мери му теглото, просто класически методи за измерване на оргон.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия