Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (19/86) > >>

valex:
Не вярвам че има нещо което може да въздейства върху времето и масата. Или поне не е толкова просто за постигане.

miromad:
Здравейте съфорумци.
Преди 5 минути случайно попаднах на едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=r2_PpfTdKUw , в което доколкото разбрах се обяснява що е то Генератор на Райф. Надявам се клипа да е от полза на EDM electronics.

EDM electronics:
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА!

miromad благодаря за информацията. Сигурно има нещо полезно да се научи, но аз не зная английски и схванах едва 5% от това което се казва.
Ако знаеш английски, може да преразкажеш най-важните неща.

Всъщност "хардуера" на Райф ми е ясен, но "софтуера" едва ли е истинският, поне от това което се подвизава в интернет. Т.е. за да се запусне тази технология ще е необходим един нов д-р Райф, който да има неговия микроскоп и с генератор да търси смъртоносните честоти на отделните микроорганизми.

Преди 3 год. говорих с един преподавател по микробиология от голям български унивирситет и той остана учуден, когато му разказах за Райф. Не са го чували в академичните среди  :D. Още по учуден остана, като разбра, че имам и съвременен вариант на машината. Никакъв интерес обаче от негова страна. Това е все едно някой лаик да ми предложи да видя генератора му, който се самозахранва и аз да го отпратя. :P

При Райф това е проблема - истинските честоти.

Поздрави!

valex:
Честита КОЛЕДА на вссички! Бъдете здрави и щасливи! И богати останалото е лесно :).
EDM electronics Имаш ли някаква идея как може да се намерят честотите?
Руснаците са доста напред в определянето на резонансните честоти на гадинките. Наблюдавал съм работата на 4 руски уреда за биорезонансна диагностика и съм отварял един отвътре( и синхрометъра на ГОГО го имам). Но не можах да разбера как точно работят. Хвърлят навън пакети от не много високи честоти, приемния им операционен усилвател беше до към 500KHz. На базата на приетите сигнали правят някокво групиране по честоти и от там анализ на вероятността дали може да е определен паразит.
Аз реших да меря директно импеданса на човек и от пиковете му да сравнявам със съществуващите таблици каква е гадинката. Идеята ми е опитния образец да се включи в електрически мост на който се подават честоти 0..1MHz през 1Hz,10Hz,100Hz  0.5V амлитуда и в зависимост от бързината на сканиране. Едното рамо на моста се получава като напрежение подавано на образеца , а другото рамо сваля тока през образеца. С аналогов делител разделям моментните стойности на напрежението и тока и получавам директно импеданса. Него го меря с АЦП и го изобразявам. Сега търся подходящи аналогови умножители за проби.

EDM electronics:
Идея имам, но тя не е моя, а на Райф.

Трябва микроскоп и Райф-машина. Трябват и слайдове с паразити. Слага се под микроскоп и с генератор се търси честотата при която умират. Аз от това по-сигурно и вярно не виждам.

Другото, руснаците, Х. Кларк, още повече Гого55 им нямам никакво доверие. Не съм и чул някой от тях наистина да работи, да има реален практически резултат, като да речем при ММС. И да знаеш, че Гого55 нищо не е измислил сам. Той е плагиат. Копирал е синхрометър от руските 1:1 и тук ни наду ушите, че го изобретил  :D. Не знам колко работи този синхрометър, но ми прилича на онзи "детоксикатор" за който има цяла тема в този форум и ясно се разбра, че е една красива кутия с едни кабели  ;D.

Аз не виждам как ще регистрираш честота на микроорганизъм, нима излъчват като предавател, а и колко чувствителен трябва де е този приемник?  ;D
Ако ти знаеш нещо повече кажи, може да помислим над него.

А при Райф принципа е на обемния резонатор. Честота предизвиква резонанс в зависимост от големината /обема/ на микроорганизма и буквално го пръска, разрушава му обвивката. Има добър пример за това със счупването на чаша при определен звуков резонанс.

И преди всичко честотите при Райф не са в никочестотния обхват, над 100 kHz. Ако някой работи там и да речем хипотетично е постигнал успех, то това се дължи на някакъв хармоник.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия