Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Rotoverter
teofilius:
Здравейте ! Преди време работих доста върху резонанса като имах определени положителни резултати.
Наскоро възстанових работата си като имах по-добри материални възможности за постигане на добър и категоричен резултат.
Привлече ми вниманието и информацията в Интернет за РОТОВЕРТЕР - устройство което работи в затворен цикъл и произвежда допълнителна енергия.
Представлява трифазен двигател и генератор, свързани на една ос.
Двигателят се вкарва в резонанс посредством съответен кондензатор при което има неколкократен скок на механичната и електрическа мощност в сравнение с входящата електрическа.
От своя страна двигателя задвижва електрогенератор, чиято изходна електрическа мощност е равна и пропорционална на електрическата и механическата мощност върху двигателя.
Малка част от енергията, генерирана от генератора преминава през инвертор, малък акумулатор и отива върху двигателя, където отново чрез резонанс се умножава неколкократно.
По-голямата част от мощноста изходяща от генератора, се ползва за каквито и да било други цели.
На тези адреси можете да видите видеоклипове а също и да се запознаете с теоретичната част на постановката:
http://www.theverylastpageoftheinternet.com/ElectromagneticDev/arkresearch/rotoverter.htm
http://peswiki.com/index.php/Directory:Rotoverter
http://peswiki.com/index.php/Directory:Rotoverter:Replications:Mkruemel2004
http://www.youtube.com/watch?v=rhB9rdpnyBI
http://video.google.com.au/videoplay?docid=3223602109300684830
http://video.google.com.au/videoplay?docid=7144386774233460918
Направих определени експерименти като за разлика от преди , сега разполагам с инвертор преобразуващ 12В в 230В променливо напрежение.
Харaктеристиките при замерване на мощноста между акумулатора и инвертора(входа) и върху двигателя(изхода) са следните при два различни кондензатора:
вход 11,85В * 6А = 71,1 Вт. Изход 226В*0,46А=103Вт. или 71,1 Вт - входна мощност и 103 Вт. изходна мощност.
КПД 103/71,1 = 1,45 или 145%
вход11,70В*7А = 81,9Вт. изход 240В*0,64А=153,6Вт. или 81,9Вт. - входна мощност и 153,6Вт. - изходна мощност.
КПД 153,6/81,9=1,87 или 187%
Съответно при използването на по добър електродвигетел изходната електрическа и механическа мощност върху двигателя ще стане многократно над постигната понастоящем.
При използване на мрежово захранване постигнах и по добри резултати от тези при инвертора:
вход - 100В*1,37А=137Вт. изход - 268В*1,37А=367Вт. или КПД = 2,67 =267%
при други параметри на кондензатора за резонанс: вход 124В*2,7А=334Вт. изход - 310В*2,7А=837Вт. или КПД = 2,50 = 250%
При всеки експеримент се използва последователен резонанс (последователно свързване между конедензатора и двигателя) спрямо захранването от входа.
Принципа наречен Ротовертер е възпроизведен успешно и многократно.
За целта ви са нужни два трифазни двигателя, като единият ще работи в генераторен режим и затова трябва да е с навит ротор.
Свързват се на една ос като се спазва изпълнението по описанието което е във представените по горе линкове с теорията...
teofilius:
А това е начина на свързване и конструиране на ротовертер. Реалноста е че двигател поставен в резонанс оптимизира своето КПД и то става и може да става много над 1 или 100%.
venvel:
Всичко ясно, но защо ти е инвертора, не може ли директно от мрежата 220 в. И защо е този понижаващ траф 220/140 - той каква роля играе.
teofilius:
Инвертора е при положение че използуваш автомобилен алтернатор който дабъде въртян от акумулатора, при мен бе от гледна точка на това да съм убеден че нямам влияние на кондензатора назад към входа от който подавам промеливото напрежение а и всъщност използвах малък 12 волтов акумулатор и замерванията на входната мощност ги извърших между акумулатора и инвертора с което напълно изключвам някакво влияние на косинус Ф или резонасни въздействия спрямо първичния източник , което е важно при изпълнение с генератор задвижван от двигателя. Използвах понижаващ трансформатор който ми дава на изхода около 140 волта тъй като когато това напрежение го вкърам в резонанс във двигателя при последователно свързване с кондензатора то се вдига на 240 волта и повече върху двигателя, като на входа си е ~140В. Е ако използвам 220В директно от мрежата също ще получа резонанс но тогава напрежението върху двигателя а също и кондензатора вече ще е ~ 500В и ще изгърмят от такава мощност. Кондензатора е на 400В а двигателя 230В , не е проблем да издържи и още около 20-30 волта отгоре но при повече - сам можеш да си представиш какво се случва. Преди време правих подобен опит с един друг двигател който нормално е ~250Вт . напрежението скочи на ~700В и доста страшно боботеше при ток ~3-4А . Тествах го само за броени секунди, незнам как не изгърмя кондензатора като се има предвид че и той се товари със същата мощност. Трансформатора е също и вид предпазителен баласт. Можеш дори с около 60-70волта да захраниш мощен двигател и вкарвайки го в резонанс с подходящ поселдователно свързан кондензатор да постигнеш едно номинално напрежение от порядъка на ~230-240 В върху двигателя. При този вид резонанс имаш нарастване на изходното напрежение спрямо входното при постоянен ток и така имаш голяма изходна мощност. Съществува и варианта да си направиш двигателя да може да ти работи на ~ 600-700 волта и тогава да използваш само прехвърлящ траф пак като вид защитен буфер между мрежата и двигателя. Двигателя ти върти генератор с мощност равна на тази която имаш върху двигателя при резонанс и една част от енергията можеш да върнеш в мрежата ако имаш синхронизатор за честотата и напрежението а другата енергия ползваш за каквото желаеш. Ако върнеш повече енергия в мрежата от тази която потребяваш, електромера ще се върти назад, което няма да е добре за отчитане пред енергийните инспектори освен ако не се погодите да им продаваш енергия така че ще ползваш само колкото ти е нужно а другото включваш в централното енергоразпределение. Е молко сложно ще е с формалностите но ако за комуфлаж използваш един бутафорен ветрогенератор може и да мине номера. Все пак най-добре е да си имаш собствено захранване с енергия независимо от електрорапределение и информацията за резонансния генератор да се разпространява, а също и да започе производство и продажба на автономни системи двигател-генератор. Мисля си че този вид енергоизточник е най лесен за възпроизвеждане и потенциално може да е първото устройство на свободна енергия което може да излезе на нашия пазар, въпреки възможните пречки. Когато говоря за пазар, имам нещо повече в предвид от това да мисля колко аз или потенциалният производител ще спечели. Един продукт може да постигне масовост и масово разпространение и да предизвика революция именно когато излезе на пазара което е много повече от това да пъде демонстриран в телевизионни шоута и да се пише за него като сензация във медиите.
venvel:
Благодаря за изчерпателния отговор. Сега всичко ми е ясно.
Просто съм учуден колко е просто всичко.
Само ще те помоля, ако си наясно, да кажеш за възможността да се ползва накъсо съединен ротор вместо навит. Ще има ли ефект.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия