Според действаща директива на Европейския съюз електрическите велосипеди са ограничени по маса до 40 кг, по мощност - до 250 вата, и по максимална скорост - до 25 км/ч
В кои страни важи, не знам, но в нашия закон няма такова нещо.
kovandjiev ако имаш колело, прави си го сам. В зависимост къде и как ще го караш има различни изисквания за колелото. За равен път (по-точно гладък) взимаш леко, опростено и не много здраво. В случай, че ще го караш по разбити пътища (каквито са например във Варна), трябва да си с пълно окачване, т.е. да имаш както преден, така и заден амортисьор и определено да е доста здравичко, че едни 20 кг, а може и повече е ел. оборудването.
Моето няма никакъв амортисьор и доста често подскачам от седалката, като засиля.
gotiniq7 той контролера ограничава на 22А максимален ток, иначе ел.двигатя си иска още по баирите нагоре.
Ако някой знае, как могат да му се увеличат оборотите на тези конрадски китове, ще е идеално. Като закарах електродвигателя за ремонт (още не са ми го върнали а става вече 3 седмица е при тях), казах да не се превишавала максималната скорост предвидена за двигателя, т.е. да не карам със скорост по-голяма от 32-35км/ч, независимо дали използвам ел.двигателя. Няма как да се съобразявам с тези техни изисквания, когато се спускам по надолнище - ще ми прегреят спирачките
.
Ако има някой, който се занимава с внос на големи количества китайски стоки, да се обади да задели малко място в един контейнер.
Транспорта на единични бройки било китове или батерии е половината от цената на стоката.