Животът- начин на употреба! > Екология

ГМО в България - дойде ли краят на българското земеделие?

<< < (4/18) > >>

Seeker:

--- Цитат на: mat в Януари 15, 2010, 03:47:32 pm ---"защото са разработени технологии, откриващи генно-обработените елементи"

Дайте да си поговорим за тези технологии. Някой знае ли как става това - разпознаването на ГМО?
Щото това също е начин да се предпазим до известна степен. Чух, че ако се даде на една кокошка нормално и ГМО зърно и пробирала само нормалното.

--- Край на цитат ---
Ако се използва метода на радиестезистите да се открива по резонанс на подобни предмети, може да се получи нещо. По този начин се откриват предмети с една и съща структура(ДНК?) . Така  търсят изчезнали хора с кичур коса или нещо подобно. Така съм чувал само, но не съм виждал на практика.

vitan:
Оставете да ви подпалят къщата, па после водете дискусия за пожарогасители.

Всеки народ заслужава управлението си!

vitan:
Част от субтитри на филм:

00:56:17,159 --> 00:56:25,564
Семена, но не генно-модифицирани.
Семена, чийто плод ще ви даде качествени семена, а не да купувате наново.

00:56:25,631 --> 00:56:33,237
Сдобийте се с качествени естествени семена.
Това би било полезна валута за в бъдеще.

Говори се много за бъдещата криза за енергия. Малко ни е бедна фантазията. Завършва така:

01:17:56,035 --> 01:18:03,176
Субтитрите достигнаха до вас благодарение на странното ми желание
да си изгубя времето ... заради вас.

Разбирам го напълно. Дори и опитен в тая област би си изгубил 1 или 2 месеца от свободното време.

Филма: http://zamunda.net/details.php?id=205104&hit=1

EDM electronics:
Гледах филма, съгласен съм с възможния сценарий. Добре ще е повече хора да го гледат и да се замислят! - за да оцелеят в бъдеще.

Краха на световната икономика ще е лавинообразен процес. Ще се разпаднат мегаполисите и големите градове. Хората ще се върнат по родните си места, и както сега никой не иска да обработва замята, тогава ще копнеят за това, защото ще е единственото спасение от глада, обаче ако я има, който няма ще стане ратай.

Човечеството от месоядно ще бъде принудено да се преориентира към растителната храна /което е и правилният начин на хранене/, който не е съгласен няма да има избор. Ще трябва човек да се научи да гладува /не патологично/, във всяка една религия е залегнал поста, т.е. въздържание от храна. Не е страшно, който се научи по-лесно ще оцелее. Поста /въздържанието от храна за известен период от време/ струва повече от цялата медицина, може да направи това, което и най скъпото лекарство или операция не може - доказано много пъти!

Спасението ще е в комуните, сам човек, индивидуалист, не би оцелял. /такива има и сега в Швейцария, и постигат много висок стандарт на живот/.

Превантивни мерки: Да не скъсва човек нишката със село. Да има едно парче замя, двор, къща, за всеки случай. Да превръща финикийските знаци в злато - реално конвертируемо.

Благодаря на Витан за този филм, ще попълни колекцията ми!

EDM electronics:
Тук е и мястото да се спомене ролята на Свободната енергия!

Тя само би могла да спаси отчасти неизбежното.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия