Животът- начин на употреба! > Екология

ГМО в България - дойде ли краят на българското земеделие?

<< < (7/18) > >>

Seeker:
Държавата( тези които управляват чрез подставените марионетки тук) е достатъчно силна и има средства да унищожи всяка една добра идея за просперитет на местното население. И да се създаде някакво затворено общество , то трябва да се съобразява с законите които се налагат от централната власт. А точно тези закони са хлъзгави и подмолни. Всяко едно предприятие е зависимо от толкова много приумици на държавните и общински чиновници, че е цяло чудо , че все още нещо функционира. При сегашните закони и подзаконови актове за да спечелиш един лев при стартиращо предприятие се пада да налееш 3 лв. от които 2 отиват в държавата. И така след първите 5 години,  ако оцелееш ( ако препираш нечии пари) ще излезеш на нула и от там каквото сабя покаже. А за кадрите не ми се говори - нови не се обучават,старите се пенсионират, а тези посредата - бягат към белите страни.
За сега аз не виждам решение без форс мажорно обстоятелство.
"Ще кажа, че когато искаш намираш начин, но ако не си търсиш оправдание." - може и да е така, но не е едно и две , ами са двеста! Това не е нормално.

vitan:

--- Цитат на: Seeker в Януари 24, 2010, 12:12:21 pm ---За сега аз не виждам решение без форс мажорно обстоятелство.
--- Край на цитат ---

Еми аз го предложих, но не му обърнаха внимание :) Иначе Seekar е разпознаваемо име в Нет-а.  8)

Тони:
 Мисля, че мяма много време. Или трябва да се вземат спешни мерки, или настъпва хаост. Вижте това http://zamunda.net/details.php?id=205104&hit=1 . С едно не съм съгласем "няма алтернативна енергия", има но алчноста е в повече. Алчноста няма да позволи хаост, алтернативата е една населението да се съкрати война.

vitan:
http://zamunda.net/details.php?id=206690&hit=1 Чуден филм за здраве, храна, земя и пр. Цитат:

"Вижте, доброто здраве носи много полза, но малко долари."

Има и МНОГО други важни неща за съвременния "хомо сапиенс".

Филма e: FoodMatters >> КАКВА ДА Е ХРАНАТА НИ...

Филмът в който се твърди, че болестта Рак се лекува без химиотерапия
Как да се използва храната като лекарство
Кой се нуждае от витамини?
Вредни ли са витамините?
Биологичната храна по-добре ли е?
Как да запазим нашата храна?
Природни методи за намаляване на Холестерол
Храни, които помагат за преодоляване на стрес и депресия.
Натурални терапии за борба с рака.
Кой лекарства повече вредят  отколкото помагат?
Най-добрите начини за сваляне на килограми без възвръщането им.

vitan:
Прикачам торента на филма. Браво и на преводача+субтитрите :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия