Животът- начин на употреба! > Екология
ГМО в България - дойде ли краят на българското земеделие?
vitan:
Какво дават по другите форуми, които са против ГМО. Едно разкошно малко филмче, за тия, които са омагьосани от „прогресивната” генетика: http://vbox7.com/play:67a583f3
Филма се казва „Генното инженерство - най - голямата измама?”. Няма нужда от обяснения.
Въпроса е дали трябва да се защитава земята ни или тя ще се защити сама. А според чужденците с които съм разговарял, тя е чудесна…
johnny_fx:
--- Цитат на: vitan в Януари 29, 2010, 12:20:07 pm ---Въпроса е дали трябва да се защитава земята ни или тя ще се защити сама. А според чужденците с които съм разговарял, тя е чудесна…
--- Край на цитат ---
Какво имаш предвид?
EDM electronics:
Да, и на мен ми е интересно какво са казали тия чужденци.......
На който и да разправям за тия ГМ храни, никой не ще да вярва, мислят си, че е ВЪЗМОЖНО да е така, но си продължават с чревоугодничеството, без дори да си дават и най-малка сметка, че в основата на здравето и здравословния начин на живот стои именно храненето. Като че ли хората вече са неспособни да разсъждават, да преценят кое е правилно и кое не, да отсеят истината от лъжата. Всеки иска да яде и пие на мах. и после да вземе чудодейното хапче от рекламите по телевизията и да реши проблема, а ония, глупавите, дето спазват някакъв хранителен режим и дисциплина, са едни странници и меко казано глупаци.
vitan:
Земята сама не може да се защити. Ние трябва да я защитим от един лавинообразен сатанински проект. Според управляващите американци на върха: Който владее продоволствието, той командва парада.... А ГМО са лицензни семена (или каквото там)..... Авторско право демек. Бръснене с подстригване!
Иначе българската земя за чужденците е райска градина. Възхитени са. Много малко земи под слънцето могат да и съперничат. Бил съм тук-там по света: така е.
johnny_fx:
Това което можеш да направиш е да се грижиш за собствената си земя /ако имаш/. Не можеш да кажеш на комшията да не сее царевица на монсанто и да не тори, и пръска с химия.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия