Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори

Testatika - принцип на работа и основни схеми

<< < (12/62) > >>

врановски:
Velstar, между другото моята представа за стоящата вълна е точно със структурата на Серл машината. Ако си представим на мястото на ротиращите магнити електрони и скоростите светлинни, а взаимодействията електростатични. Тоест тънка плоска вълна.
Как да се получи, мисля чрез интерференция на насрещни вълни. Не трябва да се страхуваме, че вълната ще излезе от проводника. Напротив това би трябвало да е целта, за да се зацепи с въздуха. Такава вълна ще има собствено гравитационно привличане със Земното поле и може да се поддържа в равновесие чрез електростатика. Равновесието между двете ще бъде ключа към свободната енергия.
Имате ли идеи за практическо постигане.
Поздрави

erolchy:
Тук има един който продава това устройство, дали наистина е успял да го накара да работи...?
http://prodavalnik.com/avtonomni-generatori-na-tok-do-2kvt-i17910381

PyroVeso:
Дай 2/3 от 2500 лв., т.е 1667 лв. и ще разбереш! Отсега мога да ти кажа резултата, но едва ли ще ми повярваш...

prp:
Продава и "Адаптори за икономия на ток - 45%" по схема и патент на Тесла.
http://prodavalnik.com/adaptori-za-ikonomiya-na-tok---45-i17704035
Този вентилатор за процесор на снимките много ме съмнява, но ако има някой от Плевен нищо не струва да провери.

spirit1:
Гледам тук се коментират хронополета и търсене на енергия от измерения....Тестатиката е нещо просто и дори един единствен диск е достатъчен да ви дава електричество - стига да не мрънкаме по хората, а да коментираме схемата. Няма да е честно към самия мен да ви дам директно схема - затова давам поредния жокер сега и никога повече....

ЧЕРТАЙ  ГЛУПАКО  С  МЕН -   един  диск,  от двете му страни има отделни колектори свързани в отделни схеми към кондензатори, разрядници....Лявата схема ви захранва малко моторче, което върти диска, а дясната захранва товари.

НЕЗАВИСИМИ КРЪГОВЕ  ГОСПОДА. 

Правете опити иначе ставате като баба ми на седянката и няма значение кои сте и за колко велики се мислите, а в същото време  онзи си изкарва парички.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия