Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Жива вода

<< < (22/33) > >>

vitan:
Да, с тая вода може да се лекува и то успешно. Но трябва много да се внимава!
Аз си поръчах готова кана с титанов електрод (трябваше ми спешно) – да не се разпрашва метал в живата вода. Не че ще е много, но все пак.
И най-важното: получих рецептите – кое как и колко!

Иначе и цветята много я тачат живата вода. Променят се за 1 нощ. На адаптера ми пише 40 волта и става за 25 минути….

caduceus:
Жива вода със заряд  9.95/10 аз си правя с модифицирана версия на горивния оптимизатор К1. Излъчвателните му пластини са от медно-сребърно фолио. Пия от месец такава, горе-долу по литър на ден, сложил съм и на душа- чувствам се доста зареден и жизнен. Все пак докато не направя година ползване, не мога да твърдя нищо със сигурност. Засега се наблюдава отслабване /жената е особено доволна :)/, нужда от по-малко спане и храна.

Малко снимки:
http://www.prikachi.com/images/33/3507033l.jpg
http://www.prikachi.com/images/35/3507035L.jpg

Поздрави

lvn:
Някой, може ли да опише устройството кратко и ясно, като за незапознати със обозначения и подобни.  Какво точно е необходимо да си набавиш и как да го свържеш. (това е еди какъв си диод- споява се тук). Или някоя ясна снимка на устройството, с много програми за 1-2  мин., може да му се сложат цифри -1,2,3 етц, и да се опишат. Става въпрос за направата на "електролизатора". Защото изчетох темата и прегледах линкнатите книги, виждам че има и картинка със схемата май, но за такива като мен не говори нищо.
П.с. И исках да попитам това може ли да се използва да си направиш сребърна вода? Или там процесите са различни.

Discorder:
http://www.bio-produkti.com
Ето на тази кана попаднах аз преди два дена. :) Видяхме я с един приятел какво представлява, интересното е, че единият електрод (на мъртвата вода ) е стоманен, а другият е титанов. За пропусклива преграда се ползва негледжосана каолинова каничка, която за моя радост се продава и отделно за 10 лв.
Въпросът ми е дали наистина според вас при такава конструкция на активатора няма отделяне на метални йони в живата вода или ако има дали е пренебрежимо малко. На сайта естествено твърдят че именно чрез титановия електрод са решили проблема.
Докато умувахме с моя човек по темата той ми подхвърли и друга идея: Въгленови (коксови електроди).
Това пробвано ли е и има ли нежелателни ефекти при такова изпълнение? ( говорим за електроди от чист кокс за високи температури , без примеси от парафин например). До няколко дни са ми обешали електроди от дъгова лампа (старите театрални прожектори), те дали ще са подходящи?

vitan:

--- Цитат на: Discorder в Август 14, 2011, 01:47:03 pm ---http://www.bio-produkti.com
Ето на тази кана попаднах аз преди два дена. :) Видяхме я с един приятел какво представлява, интересното е, че единият електрод (на мъртвата вода ) е стоманен, а другият е титанов. За пропусклива преграда се ползва негледжосана каолинова каничка, която за моя радост се продава и отделно за 10 лв.
Въпросът ми е дали наистина според вас при такава конструкция на активатора няма отделяне на метални йони в живата вода или ако има дали е пренебрежимо малко. На сайта естествено твърдят че именно чрез титановия електрод са решили проблема.
Докато умувахме с моя човек по темата той ми подхвърли и друга идея: Въгленови (коксови електроди).
Това пробвано ли е и има ли нежелателни ефекти при такова изпълнение? ( говорим за електроди от чист кокс за високи температури , без примеси от парафин например). До няколко дни са ми обешали електроди от дъгова лампа (старите театрални прожектори), те дали ще са подходящи?

--- Край на цитат ---
Имам тая кана с титанов електрод. Най-доброто е. Единия електрод се разпрашва само, но титана вероятно само теоретически (в случая). На улицата като дишаш автомобилите събираш повече боклуци.
Единствения недостатък на каната е цената. И това, че керамиката трябва да се пази добре изсъхнала (от мухлясване). Тия коксове - трябва да ги сложиш в същата керамика (изолирани от водата), ма майстор да ти направи сложна форма - йок. Поне при мен.

Добре поне, че питаш. Защото някъде някой прави нещо фатално, па после вика: Eеей, каква велика (глупост) изнамерих.

1. Метала на електродите от прожектори ИИИЗОБЩО не е здравословен.
2. Някои от тях са покрити със 100-тина атомни слоя силно радиоактивен торий - за по-голяма електронна емисия.....!!!

Лично аз съм наблюдавал истински феномен. ДЕМАТЕРИАЛИЗАЦИЯ на листа от див орех. Мих такива електроди (и тяхното разпрашване в/у кварцова кинолампа). Тази вода я полях в/у листата на див орех. За 5 минути !!!!! се появиха такива големи дупки по тях, че просто не повярвах на очите си. С тия неща шега не бива! Дали от определено гадното структуриране на водата и/или от тия тежки метали живата природа реагира смъртоносно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия