Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Жива вода
Seeker:
--- Цитат на: teofilius в Юли 07, 2012, 11:57:35 am ---Руснаците предпочитат ако могат да продадат нещо на висока цена то да е висока а ние тук знаем за какво става дума, а при по -ниска цена клиентите са повече а също и печалбите защото се печели от оборота а не цената така, че всички да са доволни.
--- Край на цитат ---
Такава е икономическата логика - Продавай на най-високата възможна цена. Това е търговска сделка, а не благотворителност или хоби. От оборот може да се печели само при продажби над 100 000 бр. Но тук не е Китай. При общо население 7 милиона и потребители на изделието максимално 1000 бр. едва ли може да се разчита на ниска цена. А това всички да са доволни е утопия от времето на Томас Мор. Има потребители които се нуждаят от нещо и търговци които продават нещо. При едните цената клони към 0, а при другите -> безкрайност.
Аз съм си направил активатор от буркан -3л с широко гърло, адаптор 220В/60В , въгленови електроди и йоннопропускаща преграда от плътен памучен плат. Обща цена на материалите 20-25лв. Оттам нагоре е труд и печалба.
toto_nagamoto:
Преди няколко дни ходихме на голям събор с жива музика на едно параклисче "свети Врач", колкото да запалим по една свещичка и да си налеем от извиращата в параклисчето естественна и уж чиста "жива вода" съвсем безплатно, та явно там поповете или ходжите не са чували, че могат да я продават тази "жива вода" за да печелят, как бихте коментирали това?
Брадатия:
Във връзка с горния пост да кажа, че и аз обичам да ходя по такива места и едното е Кръстова гора. Има един извор от камък - Извора на гълъбичката, та за тая вода казват, че е жива! Имам в къщи бидончета с вода от там, като едното е от преди 2 години. Няма дъх и утайки, както и вкусовите и качества са съвсем запазени. Според мен в този камък има някоя сребърна жилка и от там водата като минава се зарежда със сребърни йони. Именно това я запазва в добър вид. Не знам някой дали се е сещал да провери такива води, които са знаят от стари времена като жива вода, дали са заредени с някаква енергия или със някакви йони?
caduceus:
--- Цитат на: Брадатия в Юли 09, 2012, 07:53:06 pm ---Не знам някой дали се е сещал да провери такива води, които са знаят от стари времена като жива вода, дали са заредени с някаква енергия или със някакви йони?
--- Край на цитат ---
Аз съм проверявал. Работя с вода от много години, особено силна такава близо до мен съм установил, че има в Шипково. Само един от всички извори, по встрани от навалицата, не помня номера. Водата е близо до степен 10/10 и няма никакъв мирис както другите каптажи - на сяра и т.н., просто си е вкусна вода. Тръбите са доста къси /за съжаление стоманени/ и не се загубва зарядът и по пътя през тях.
Живата вода е просто силно наситена с позитивна од /оргонна/ енергия, а ако има както казваш и сребро в нея - съвсем добре.
Поздрави
caduceus:
Колеги,
гледам, че темата не е активна отдавна. Реших да ви информирам за някои новости, за да ги чуете от мен, а не от някой който е изкривил информацията. Всичко естествено е практика, а не голи приказки и разсъждения :)
Покрай естественото развитие на оптимизаторите ми във вече четири модела, разработих две изделия за получаване на жива вода по максимално лесен начин. Те бяха тествани в лаборатория за изследване на храни и води и съответно от няколко дни имам протоколи, показващи промяната на водата по три показателя. Основното обаче е, че 200 грамовите проби чешмяна вода в проста стъклена чаша променят драстично енергията си и оттам някои физикохимични показатели. По моята радиестезична скала за тези 35-40 минути обработка водата става със заряд 9,999.. /15 бр. деветки след запетаята/ от 10 възможни, подобна на току-що налята изворна по качествата си - видно и по вкуса и при просто пиене. Има и доста допълнителни положителни ефекти от пиенето и, както ще прочетете от темата във форума ми - естествено ако имате желание и търпение :)
http://garaja.net/viewtopic.php?f=4&t=54&start=20
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия