Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Жива вода
angelmr:
Кои точно показатели на водата се променят и как е извършен анализа доказващ тази промяна?
По желание бих повторил въпросните анализи, както и няколко други, напълно безплатно. Естествено без протокол от акредитирана лаборатория, за протокола трябва входящ номер, а след това няма как да минат безплатно нещата. Не само във нашата лаборатория, във всяка е така. Но ако аз ги направя, без да се минава по официалните канали, анализите ще са безплатни и резултатите ще бъдат публикувани тук във форума. А по въпроса, колко биха били достоверни резултатите без протокол от акредитирана лаборатория, специално при нас аз съм човека, който казва на нашите лаборанти какво да правят, когато имат проблем с някакъв анализ. Така че спокойно мога да предоставя резултати и извън обхвата на акредитация.
caduceus:
Колега,
няма никакъв проблем да ти пратя по куриер и двете неща - оздравителната кутия "ОК" и активатора "Извор". Тествай колкото и по каквито показатели можеш - вярвам, че ще е от полза на всички. Тези които са дадени в таблиците на лабораторията ги изисках аз, понеже предварително знаех, че ще се променят. Бяхме проверили с наша аматьорска техника водни проби с най-различно време на престояване над двете кутийки и беше ясно как приблизително влияе полето. Много ми се искаше редокс потенциал /ORP/ както и генотоксичност, повърхностно напрежение и т.н. но в конкретната местна лаборатория не извършвали такива анализи поради липса на техника. Затова измериха само тези три показателя - РН, електропроводимост и твърдост.
Идеята ми поначало беше да се направи български продукт, лесен за пренасяне и употреба, по-евтин и същевременно с по-добри качества от вносните такива - бутилка Флашка, турмалинови чаши и т.н. В тези сайтове пише доста глупости за квантовото поле и прочее, а става дума просто за структуриране на водата в процеса на насищането й с позитивна жизнена енергия. Линкове:
http://www.flashka.bg/
http://olele.bg/vmchk/%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0.html
Ако може да се направят някакви по-обстойни анализи, ще се радвам да разбера кое още може да се промени при активацията на водните проби чрез просто престояване над двете ми устройства. Вероятно ще е интересно да се наблюдават и физиономиите на стандартните химици при излизане на данните - поне аз се забавлявах искрено на тази на химичката в лабораторията ;D
Поздрави
ПП
Колега, ако си съгласен да се заемеш с такива тестове - дай на лични имена, телефон и адрес на някой офис на Еконт да ти пратя двете ми изделия.
angelmr:
На ЛС пращам координатите, но две седмици няма да съм в института, така че след втората седмица на юли ще мога да направя нещо.
От няколко дни мисля какви анализи мога да направя с наличните ресурси. Най-голямата ни сила са спектралните измервания. Но това едва ли ще ти помогне, освен ако нямаш някакви идеи за детоксикация от тежки метали, но тогава ще трябва да седнем и да измислим по-сложна експериментална постановка (което обаче за мен лично би било по-интересно). Това което мога веднага да направя е да направя сравнителен анализ на абсорбционния спектър в ултравиолетовата и видимата област. Естествено и pH но това не виждам смисъл да се мери. Вискозитета е лесен за мерене, но повръхностно напрежение точно в момента не знам как да измеря с наличната апаратура. Редокс потенциал не използваме като показател, но мога да измеря радикалоулаваща способност, което е сходен параметър. Генотоксичност е показател извън обхвата на химията и макар да се сещам за едно или две неща, които мога да направя, тук ресурсите са в микробиологичната лаборатория, а и с микробиология съм се занимавал като ученик, след това минах към химия, така че не мога да помогна. Твърдост естествено мога да измеря (съдържание на калций и магнезий), та ако искаш това може да бъде повторено много лесно. Останалите подробности може да уточним на ЛС.
caduceus:
ОК, почвам да мисля по детоксикацията чрез дистанционно въздействие от следващото поколение активатори. Имам идея как, остава малко да се поработи и съответно тества. До две седмици мисля да съм готов с новия вариант на изделието /активатора "Извор"/, което се надявам да е с по-големи възможности от сегашните. Кутията ОК ще претърпи минимални изменения, защото е по-маломощна и кумулативният ефект от нововъведенията там ще е по-слаб. Естествено, ще пратя и двете.
Поздрави!
caduceus:
Малко нова информация относно ефекта от изделието ми Оздравителна кутия - Магнум /ОК-М/. Как се прави "жива" вода /по-точно живителна/ и какви са лабораторните изследвания за нея. Постът ми от днес със снимките, в тази страница от форума ми:
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=4&t=54&start=110
На предната страница в същата тема от линка може да видите изследвания на вода, престояла върху кутията ОК-М, направени в акредитирана лаборатория "Евротест - контрол" - София. Също така и някои черно-бели снимки на това, как мощно се променя аурата на сниман с Кирлеан-методика показалец или всички пръсти на ръката, при държане на ОК-М в дланта.
Още инфо за изделието може да намерите в сайта ми тук
http://jiznenost.com/
Предстои новата информация от доклада и актуализираното лабораторно изследване да се качат там, засега в тази страница са още налични старите изследвания в другата лаборатория Диагностика 7". Да се надяваме, че търсещите обективни данни ще са доволни :)
Поздрави
Асен Асенов
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия