Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Жива вода
GMG:
Тук се искат конкретни опити и доказателства Асене!
Не е само до рекламата! Това, че си излекувал майка си е твое твърдение!
Покажи предната история, като лекарски заключения.... разбираш, нали?
Покажи документи и експертиза! ..... преди и след....
Не се заяждам, искам факти!
Ако ме 'отсвириш', какво да си мисля? Не съм сам просто ;)
caduceus:
Дори не си погледнал линковете, нали? :) Кой ти говори за лечение сега - пуснал съм достатъчно лабораторни данни и доклад на световно светило в областта, със снимки.
ЧЕТИ И ТОГАВА ПИШИ! А АКО НЯМАШ КАКВО ДА КАЖЕШ - ПРОСТО МЛЪКНИ, ТРОЛЕ.
Аtos:
Аз не знам какво представлява фразата: " Покажи документи и експертиза!" в контекста на пишещия и то непосредствено СЛЕД КАТО СА ПУБЛИКУВАНИ тези документи и въпросната експертиза?
Може ли пояснение?
Колко повече "експертиза" и колко повече "документи" трябват?
Освен ако някой не обвинява Асен във фалшификация? Ако е така - да го каже направо, като мъж!
caduceus:
atos
Благодаря ти за намесата, май ако не си ти - тия тролове ще ви опропастят форума съвсем :)
Фалшификации естествено няма, вчера съм изнесъл публичен доклад за водните ми активатори /ОК-М и проточния "Извор"/на конференцията за планинската вода в Тетевен. Имаше сериозен интерес, включително от представител на чуждестранна компания. Кратка справка за събитието:
http://bnr.bg/post/100567761
Това стана по лична покана на професора, след като излязоха резултатите от тестовете в лабораторията му. Професорът ми каза, че досега са изследвали какви ли не уреди в центъра по медицинска биофизика, но не е виждал толкова силен и еднозначно доказан ефект досега. Ползвал е три различни метода за оценка и всичко се потвърждава.
Това го давам като инфо и за колегата angelmir който се интересуваше навремето от лабораторни изследвания на моята ОК-М.
Продължавам с нов дизайн на изделието, който ми е поръчан от партньорите ми в Холандия. При интерес от колегите тук, ще покажа крайното изделие като стане готово след няколко дни.
Поздрави!
caduceus:
Малко информация от местната преса :)
http://lovechmedia.com/%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D1%8F%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%B2/
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия