Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Жива вода

<< < (32/33) > >>

hyparh:
Кадуцеус,  дали има ли информация с каква апаратура се предизвикват разрядите? Интересува ме основно източника на ВН и честотата, за да сравня с моята установка.

caduceus:
Снимката на капката от Тлакоте не знам с какъв апарат е правена. В този линк от сайта ми за HealthboxOK
http://www.healthboxok.com/The%20proof.html
виж най-горе снимките на професора, те май са правени с руски уред от серията на Коротков - там наричат Кирлиан ефекта с модерното име "газоразрядна визуализация", но си е пак същото  :)
Черно-белите снимки са по методиката на един украинец, Сергей Мосягин /или руснак живеещ в Украйна - не го знам точно какъв е/, като визуализацията се прави с самоделен уред за разпръскване на тонерен прах, а за разряд се ползва леко модифицирана с кондензатор газова запалка с батерия. Системката ни е саморъчна и сме я правили с колегата Дурчев от нашия форум - той нещата с тока, а аз останалото.
В сайта ще видиш по-надолу и значителното увеличение и уплътняване на полето на показалец при ползване на изделието ми, както и действието върху шишенце с вода. Има вариант да се направи и с модифициран стар фотоапарат "Смяна 8", но ще береш после ядове с проявяването на цветния филм защото не стига че чакаш сума ти време /поне ние в провинцията сме така щото са само няколко фота в Сф дето проявяват още ленти/, а и ги осветяват масово във ателиетата - и файда от чакането йок  ;D
Прикачвам т.нар. "система" за получаване на тонерни аурични картини.
Поздрави!

ПП
Имаш си златна HealthboxOK за тестове, но ми се ще да ти я дам лично като идвам към Сф. защото трябва да уточним нещо по твоята установка  ;)

ppipilica:

--- Цитат на: caduceus в Юни 15, 2015, 05:05:48 pm ---Здравейте,
щом има интерес, .......

--- Край на цитат ---
Интересно това "дина" каква мярка е какво изразява в какви мерни еденици е, нищо не открих в нета.

PyroVeso:
Дината е извънсистемна единица (по отношение на SI-системата). Тя е от CGS системата и е аналог на нютона, означава сила - повърхностното напрежение е всъщност сила. По формулата F=m.a, това е силата, необходима за ускоряването на маса от 1 грам с 1 сантиметър за секунда. Във физикохимията все още я използват много широко, понеже тези единици - грам, сантиметър и секунда са много по-практични (в лабораторни условия) от килограм, метър и час. Та 1 dyn = 10 uN.
Дината (dyn) е низвергнатата сестричка на нютона (N), така както калорията (cal) е низвергната сестричка на джаула (J).

А в какво ли са мерили налягането нашите прадядовци? Сигурно в оки на квадратен лакет  ;D

Caduceus, капни само една капка "Веро" във ваната, пълна с вода, и ще си докараш каквото си искаш п.н.!  ;D После пий с цяло гърло...

caduceus:
Идеята естествено не е да се капе веро, нито нещо друго - не вярвам точно ти чак толкова да не схващаш за какво става дума... По същата логика може вместо хората да си правят католит или т.нар. "жива вода" /която все пак има очистителни свойства, тъй като извежда задържани течности от организма много бързо/ чрез електролизни апарати, просто да слагат една щипка сода за хляб във чешмяната вода и готово - става силно алкална!  Или като им трябва "мъртва" или анолит да слагат оцет за кисела реакция...
Промените във водата при лабораторните изследвания на моите изделия са само показател, че тя се изменя не само по физични параметри, а и химически. Т.е. става нещо съвсем обективно, само при доближаване /дори не е нужно да има пряк контакт/ на някаква си кутийка - на всичко отгоре тотално немагнитна, до чаша с вода. И после се наблюдават положителни промени и в тялото.
Айде сега, сипвай веро, сода и каквото там душа ти иска във водата и пий на воля - да видим ще има ли някаква полза  ;D  Боже, боже...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия