Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Жива вода

<< < (8/33) > >>

aviv:
И аз имам един въпрос. Накой знае ли дали с ленен плат ще стане защото бизента който намерих е много груб? Плат е не пуска вода като се намокри е проводим.

teofilius:
Смятам че най добре е за преграда да се използва негледжосан глинен съд. Озонатора и наситен на активен кислород и преобладаващ отрицателен заряд. От това следва че озонираната вода има предимно качествата на мъртвата вода и си е такава.
   Смятам че само жива вода може да се получи със потопен във вода положителен електрод с високо пулсиращо напрежение - примерно около 1000 волта или нагоре. Ако електрода е сребърен - във водата ще имате отделяне на сребърни йони от което водата хем ще е жива , хем ще съчетава всички положителни страни на мъртвата вода и при това без да вреди . Такава вода може да се пие системно. При електронните Запери които произвеждам имам и приставка за магнитно сребърна структурирана вода като използвам само един сребърен електрод, малък магнит до електрода и само един проводник . Свързвам проводника към 555 таймер а накрайника се потапя в около два литра вода за около 40 - 45 минути. Една козметичка от София която ползва устройството ми и вече е поръчала второ за приятелка, споделя че се чувства изключително жизнена и добре от тази  вода  а също и клиентите на които носи. Факт е че в природата  http://www.youtube.com/watch?v=xt0bTI8NljQ&eurl=http://jivavoda.free.bg/film.html  живата вода не е следствие на електролитни процеси което ме навежда на мисълта че ние също можем да получаваме жива и мъртва вода използвайки само един електрод с голям електрически потенциал с висока честота. И ако електрода е сребърен - не е нужно да правим мъртва вода а само жива която поради сребърните йони и сребърната информационна матрица в нея предадена и посредством електрическото поле - тази вода ще има антибактерицидните свойства на мъртвата и сребърна вода и укрепващите и стимулиращи способности на живата вода... :) За мен това е най-практичния , олекотен и удобен начин да имаме и ползваме жива и лековита вода...

aviv:
Мога ли сам да си направя Зепер? Ако не колко струва да ми направиш?

teofilius:
При мен лично Запера има страхотен ефект , също и при всички клиенти някои от които си купиха за втори път. Ще се постарая днес да публикувам пълната схема . С 555 е но става и с TL494 която позволява по високо входно напрежение и ми спестява необходимостта от стабилизатор за 555.  Най общо казано е обикновен генератор на правоъгълни импулси. Добре е захранването да е оптимално ~ 17.5 волта . Свързването към тръбните медни електроди е посредством резистор ~ 500 Ома и паралелен на него кондензатор 2,2 мФ. Довечера ще я има цялата тази информация в сайта ми по темата. ..

aviv:
Много благодаря.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия