Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Жива вода
johnny_fx:
Аз активирам изворна вода. ;)
Проблемът е, че по моя край водата е много твърда. По самият вкус веднага я усещам варовитата вода и не я харесвам, но това е положението. Живата вода я наливам в едно стъклено шише и в момента е цялото бяло от варовик. Електродите също трябва да ги чистя след всяко ползване.
caduceus:
Здравейте,
може би ще ви е интересна обработката на водата с кристали - една от няколкото, които правя за превръщането и в жива. Първо алкализирам с уред, после въртя в двете посоки /+ присъствие на медна намотка/, декарбонизирам и чрез магнити. Накрая използвам този планински монокристал да постои няколко минути леко топнат във шишето, пълно почти догоре - върхът му излъчва силно позитивно поле, което зарежда много бързо водата /основата е негативна/. Малко снимки:
http://prikachi.com/files/1174151b.jpg
http://prikachi.com/files/1174152Q.jpg
Ефекти: вкусът е като на снежна вода, леко сладък, топли отвътре като се пие. Дава сериозен тонус и не ти се яде, в съчетание с ядки и сушени плодове може да се кара така без проблем и дискомфорт няколко дни :)
Поздрави
caduceus:
От един магазин за джунджурии и сувенири в Плевен - имаха два, моят и още един по-малък но по-бистър, бяха ги намалили на по 20 лв, защото нямало кой да ги купи! Аз взех този, един мой приятел начинаещ радиестезист - по-малкия, та направихме неочакван оборот на хората :) Кристали с тоя размер са поне три пъти по-скъпи по принцип, пък и няма много такива с ясно изразено излъчване - с правилна оптична ос на симетрия, както казва Василатос. Ползвам го и за други работи, сега например ми се върти из главата да подобря енергийно малко ракия, че ми дадоха една туба 5 литра непланирано роднини ;D
gomi:
Тук - в Пловдив , до джамията има един човек дет ги продава по 10 лева- не са много чисти ... на са си планински кристали ::)
Sound:
Здравей caduceus. Имам два въпроса относно обработката на вода с кристали: 1. Казваш че върхът на кристала "излъчва силно позитивно поле". Има ли начин да се измерва силата на това излъчване? 2. Казваш че така обработената вода "топли отвътре като се пие". Не е ли това признак на свръх дозиране на енергията вкарана във водата т.е. ти приемаш ли този факт за нормален? Аз нямям задълбочени познания за кристалите но си мисля дали не става въпрос за използване на кристал с повишена доза радиоактивен заряд. Все пак няма идеално чисти кристали..........
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия