Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Жива вода
red__bull:
Аз ползвам такива кани от около година и половина. Единствено забелязах, че се променя вкуса на водата. Пробвал съм с вода бутилирана, от извор, чешмяна на всички се променя вкуса. Пия само живата вода мъртвата я изхвърлям. Може и да има някакво положително въздействие върху организма, но досега не съм го усетил и жената също. Другата кана я ползава майка ми, и при нея без ефект. Преди да сложа водата да се активира, стои в един пръстен около туба с налепени магнити - намагнитвам я. Ще се радвам ако и друг сподели опита си с каните.
Dex:
Сигурно нямате някакви особени здравословни проблеми и затова не сте усетили, някаква рязка промяна. Какво представлява живата вода. Това е вода в която има свободни отрицателни заряди, т.е. излишък от електрони. Какво са антиоксидантите? Това са молекули, които имат един излишен електрон. Какво са свободните радикали? Това са молекули, коитои мат един липсващ електрон.
Какво са нашите клетки? Това са своеобразни батерии с потенциал около 60-100 миливолта. Спадането на този потенциал е остаряване на клетката, респективно на организма. Ядейки боклуци, мъртва храна, химически добавки, вие си пълните тялото със свободни радикали, т.е. молекули "вампири", които само се чудят от къде да гепят, някой свободен електрон. Ако в храната ви няма достатъчно молекули "донори" за електрони, то радикалите ще вземат липсващия им електрон от вашите собствени клетки. Резултатът е ясен. Пиейки жива вода, вие приемате огромни дози, антиоксиданти, които ще ви донесат само ползи за вашето здраве. Днес си направих уреда и започвам да ставам безсмъртен ;D
EDM electronics:
И на мен ми се живее дълго ;D, тук е мястото да пуснеш и да му хвърлим едно око на тоя уред, дето съживява водата. Аз си пълня жива вода от балкана, после я прекарвам през кана Брита, че е много варовита, но не знам колко оживява след филтъра. Мисля след това да я посребря, намагнитя, и ако мога и да я живна.................гоня стотака ;D.
Dex:
Уреда е "стандартен" електролизер. Кофа + глинена ваза. Електродите са от стомана 304. Ползвам грец 50А/1000V.
От всичката информация, дето ми е в главата, стигнах до един генерален извод и той е , че за да сме здрави, трябва да поддържаме електрическия заряд на клетките си, нищо повече. Та ние сме електрическа машина в крайна сметка.
Я да видим ся....
Йонизатори-отрицателни йони
Електрочестотна терапия-отрицателни заряди в тялото
Спорт-вдишване на големи количества отрицателни йони от околния въздух
Планина-много отрицателни йони
Уреда на Лаковски-фундаментален уред, блъскащ яко електрони в тялото и клетките
Вани с озонирана вода-пак имаме отрицателни йони, действащи на кожата
Детоксикатори-в тялото влизат отрицателно заредени хидроксилни групи, които се свързват със свободните радикали
Казват, че отрицателните йони, са носителите на положителната енергия.
Какво се повтаря? Думичката ОТРИЦАТЕЛЕН, т.е СВОБОДЕН ЕЛЕКТРОН.
Остава да изберем, най-подходящия начин да си набавим СВОБОДНИ ЕЛЕКТРОНИ.
sbk1:
Има много ентусиасти , които са си направили инсталации за производство на такава вода в домашни условия :
http://vbox7.com/play:cfa80ebc
Като този руски ентусиаст . Много се разбра за водата и нейните тайни в последните години . Много се изписа за свойствата и състоянието и . Малкото , което е открила тя самата пред нас трудно се усвоява и разбира . Нашето незнание и невежество , може би е и бариерата между нас и самата нея . Като да не са нужни никакви инсталации и подобрители . Преди около 30 г. ми беше попаднала една статия за едно Японско езеро , където от многогодишната експлоатация на фабрики и предприятия водата е била станала не годна за използване и обитаване от всякаква флора и фауна - мъртва вода . Токсична и замърсена . За да се пречисти е трябвало да се изчерпи водата , да се изгребе тинята , рекултивира и всичките там процедури за които не съм много компетентен . Та тогава преди 30 години иде реч , случката сигурно е по-стара , ме изуми факта , че са се намесили свещеници за поправяне на проблема . Те са предложили услугите си да поправят тази екологична катастрофа . Само след няколко дни , нареждайки се около езерото , прекарани в молитви са започнали да кацат първите птици , които до преди десетина години са били обитатели на това езеро . Тогава това ми изглеждаше като поредната сага от " Междузвездни войни"
Сребърните йони в светената вода от тогавашното време също ми бяха много удобни за доказателствен материал . Преди месец в разговор със свещеник говорейки за светената вода той ми каза " Молитвата е това , което прави водата светена и я пречиства , светата църква винаги е знаела това ."
Дали една молитва не е достатъчна да се получи това , което много хора се мъчат да постигнат с толкова много усилия и средства .
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия